Returnal vs hitman 3

Returnal, RogueLike türünde bir yapım. Her kitleye hitap etmediğini önceden söyleyeyim. Oynanış kısmında ise çok klasik bulduğumu belirteyim. Kendisini çok beğenmedim.
HITMAN 3'e gelirsek, serinin son rebootu ardından neredeyse aynı. 1-2-3 aynı oyunların laciverti diyebiliriz. Sadece mekanlar ve birkaç yeni silah ile değişiyor. Ayrıca oynanış süresi çok kısa.
Normalde ikisini de tavsiye etmem ama ikisi arasında kalsam Returnal tercih ederdim.
(Birazda RogueLike oyun sevmemden kaynaklı galiba)

Returnal, RogueLike türünde bir yapım. Her kitleye hitap etmediğini önceden söyleyeyim. Oynanış kısmında ise çok klasik bulduğumu belirteyim. Kendisini çok beğenmedim.
HITMAN 3'e gelirsek, serinin son rebootu ardından neredeyse aynı. 1-2-3 aynı oyunların laciverti diyebiliriz. Sadece mekanlar ve birkaç yeni silah ile değişiyor.
Normalde ikisini de tavsiye etmem ama ikisi arasında kalsam Returnal tercih ederdim.
(Birazda RogueLike oyun sevmemden kaynaklı galiba)

returnal först pörsın değil mi hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

500 lira civarında oyunda önerebilirsiniz arkadaşlar ps5 ya da ps4 oyunu olabilir. Tek kriterim first person olması

Aksiyon macera ve platform oyunu.

değerlendirecğim hocam teşekkürler. Far cry 6 nasıldır sizce? Far cry 5’i PC’den bitirmiştim beğenmiştim

Bu oyundan bahsetmiyor musun? Hayır, değil.

Yalnız iki oyunda FPS değil. Birkaç öneri bırakayım;
Uncharted 4
God of War
Spide-Man

fps olsa daha iyi olurmuş. Tlou az kaldı onu bitirip uncharted ile takas yapmayı düşünüyorum zaten ama god of war’ı bilemiyorum. Far cry 6 nasıl olur sizce?

Geri