sana sorum var bide ben saber rgb alcamda yay sesi var gıcırdıyo diyolar dence bir sorunmu buBaşlıkta da belirttiğim gibi sadece RGB Fusion uygulamasını açtığımda harddisk kendini uyku moduna alıyor. İleride bir sorun yaratır mı?
Yay sesi çoğu mekanik klavyede var bence bir soru değil benim klavyede de var hiçbir sorun yaşamadım.yaratmaz bence dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
sana sorum var bide ben saber rgb alcamda yay sesi var gıcırdıyo diyolar dence bir sorunmu bu
gamepower saber rgb alcamda gıcırdamam sorun olabilirmiYay sesi çoğu mekanik klavyede var bence bir soru değil benim klavyede de var hiçbir sorun yaşamadım.
sabermi ogremiYay sesi çoğu mekanik klavyede var bence bir soru değil benim klavyede de var hiçbir sorun yaşamadım.
İki klavye hakkında pek bir bilgim yok ama tavsiyem blue switch alma çok ses yapıyor belli bir süre kullandıktan sonra rahatsız ediyor.gamepower saber rgb alcamda gıcırdamam sorun olabilirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
sabermi ogremi
saber alsam hiç bir sorun yaşarmıyım çünkü set dizdimde James Donkey 712model kulaklık gamepower ursa mouse ve gamepower saber olcakİki klavye hakkında pek bir bilgim yok ama tavsiyem blue switch alma çok ses yapıyor belli bir süre kullandıktan sonra rahatsız ediyor.
Bu arada görünüş olarak saber daha güzel gibi.
eyw dostumBence bir sorun yaşamazsın alınabilir bir klavye.
aber rgb alcamda yay sesi var gıcırdıyo diyolar dence bir sorunmu bu
eyw dostumYeni aldım.
4 gündür kullanıyorum.
Tuşlara hafif bastığın zaman ince çınlama gibi bir ses geliyor.
Ama rahatsız edici şekilde değil ve genelde büyük tuşlarda oluyor. (Space - Enter - Backspace)
Ama zamanla gidiyor.
İlk gün "Space" tuşunda oluyordu, şu an yok denecek gibi.
Bu mesajı yazarken 1-2 kere olmuştur, ama 3 değil.
Ve çok güzel bir klavye.
Daha önceden almadığım için pişmanım.
bide ben gamepower ursa alcam mouse iyi mi?Yeni aldım.
4 gündür kullanıyorum.
Ama rahatsız edici şekilde değil ve genelde büyük tuşlarda oluyor. (Space - Enter - Backspace)
Ama zamanla gidiyor.
Ve çok güzel bir klavye.
birde tuşlar yumuşak oldugundan dolayı kendi kendine dönüyormuşYeni aldım.
4 gündür kullanıyorum.
Ama zamanla gidiyor.
Ve çok güzel bir klavye.