Kankam cidden meraktan soruyorum, hiç bir kastım yok. Neden rgb bir mouse pad lazım? veya neden istiyorsun?Büyük ölçülerde rgb mousepad önerisi lazım, teşekkürler şimdiden
Görüntü için, o zaman her konuya neden rgb istiyorsunuz diye sorman lazım bu mantıklaKankam cidden meraktan soruyorum, hiç bir kastım yok. Neden rgb bir mouse pad lazım? veya neden istiyorsun?
Tamam kankam saol cevabın için. Sadece yani masada gece vakti cıvıl cıvıl renkli ışıkların yanması benim hoşuma gitmezdi ve uzun süreçte göz sağlığını etkileyebilir. Kişisel görüş zaten. Ben zaten rgb kullanmıyorum.Görüntü için, o zaman her konuya neden rgb istiyorsunuz diye sorman lazım bu mantıkla
bütçeBüyük ölçülerde rgb mousepad önerisi lazım, teşekkürler şimdiden
300bütçe
Siyah tasarım istiyorumPORGE Full Rgb Büyük 90x40 Cm Xxl Gaming Işıklı Oyuncu Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
PORGE Full Rgb Büyük 90x40 Cm Xxl Gaming Işıklı Oyuncu Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Siyah tasarım istiyorum
Evet ancak kaliteli bir şey arıyorum, bugün gelen kargoda noname bi mousepad almıştım kaydırırken gıcır gıcır ediyor bilindik markalar tercihimDigipod Rgb Gaming Mousepad Oyuncu Mouse Pad 90x40 Xxl Büyük Oyuncu Mouse Pad Kaymaz Taban 4mm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Digipod Rgb Gaming Mousepad Oyuncu Mouse Pad 90x40 Xxl Büyük Oyuncu Mouse Pad Kaymaz Taban 4mm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Böyle olur mu?
Yüzeyi hakkında bilginiz var mı kayma konusunda ve kir tutma konusundaTamam kankam saol cevabın için. Sadece yani masada gece vakti cıvıl cıvıl renkli ışıkların yanması benim hoşuma gitmezdi ve uzun süreçte göz sağlığını etkileyebilir. Kişisel görüş zaten. Ben zaten rgb kullanmıyorum.
Zaten görmüşsündür bu modelleri ama atayim yinede.
300 TL ye RGB ve bilindik marka mousepad bulur musun?Evet ancak kaliteli bir şey arıyorum, bugün gelen kargoda noname bi mousepad almıştım kaydırırken gıcır gıcır ediyor bilindik markalar tercihim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yüzeyi hakkında bilginiz var mı kayma konusunda ve kir tutma konusunda
kanka 300₺ye dandik marka rgb bile zorEvet ancak kaliteli bir şey arıyorum, bugün gelen kargoda noname bi mousepad almıştım kaydırırken gıcır gıcır ediyor bilindik markalar tercihim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yüzeyi hakkında bilginiz var mı kayma konusunda ve kir tutma konusunda