Neler Yeni

Yardım Acer Nitro İşlemci Kullanımı Yüksek

efkan21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efkan
Uygun Olmayan Konu Başlığı
herkese merhaba birkaç hafta önce acer nitro 16 an 42 modeli bilgisyarı satın aldım gayet memnundum taki bu sorunu sorun bile oldugunu düşünmüyorum ama işlemci bi anda %99 seviyelerini görünce bi garibime gidiyor bir yardımcı olursanız sevinirim

Ekler

• resim_2024-11-26_234824577.png
    resim_2024-11-26_234824577.png
    519.4 KB · Hit: 19

Nurrest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Eren aksu
hocam başlangıç uygulamaları çokmu dolu.
bid bildiğim dediğiniz modelde hava kanalları sıkıntılı.

efkan21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam başlangıç uygulamaları çokmu dolu.
bid bildiğim dediğiniz modelde hava kanalları sıkıntılı.
nasıl yani hocam başlangıç uygulamaları derken pc yi aldım win 11 proyu kurduk abilerle bi valo yüklü başka hiçbişe yok bu kullanıma çıkıcak bir oyun vs de yok niye böyle bişe yapıyor anlamış degilim

yusuffi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yusuf
Benim 5 yıllık nitro vardı. Bilgisayarı bildim bileli böyle yapar. Şimdi Lenovo loq var onda da anlık vram full kullanıyor gösteriyor bazen. Çok takma.

efkan21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efkan
Benim 5 yıllık nitro vardı. Bilgisayarı bildim bileli böyle yapar. Şimdi Lenovo loq var onda da anlık vram full kullanıyor gösteriyor bazen. Çok takma.
saolasın reis bu saatte yardımcı olmaya çalıştıgınız için

BerkayT.

80+
Güç seçeneklerinde işlemci performansı arttırma modu var oradaki ayar etkinse oluyor olabilir.Şu videodan ayarı açıp devre dışı yaparsanız turboyu kapatmış olursunuz ama boşta dururken yüksek frekansta çalışmamış olur ve işlemci sıcaklığı özellikle oyun oynarken turbonun açık olduğu duruma göre büyük oranda düşer.

efkan21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efkan
Güç seçeneklerinde işlemci performansı arttırma modu var oradaki ayar etkinse oluyor olabilir.Şu videodan ayarı açıp devre dışı yaparsanız turboyu kapatmış olursunuz ama boşta dururken yüksek frekansta çalışmamış olur ve işlemci sıcaklığı özellikle oyun oynarken turbonun açık olduğu duruma göre büyük oranda düşer.
yani açık olması mı daha iyi hocam kapalı olması mı anlamış degilim

Top Bottom