Ligin düşükse tüm oyuncular kötü neredeyse zaten, birde riotun garip bir sistemi var sürekli kaybediyorsun veya sürekli kazanıyorsun, duo veya takım bulabilirsin.lolde 10 maç üst üste win aldım sonra 8 oyun boyunca lose win ve lose eşitlemeye çalışıyor gibi geldi iyi oynadığımı iddia etmiyorum oynadığım lig düşük zaten ama sanki o ligde kalmamı istiyor gibi
bendede aynısı oldu 2 günde gold 3 ten plat 3 20lp civarı çıktım şuan plat 4 0lp yim :/lolde 10 maç üst üste win aldım sonra 8 oyun boyunca lose win ve lose eşitlemeye çalışıyor gibi geldi iyi oynadığımı iddia etmiyorum oynadığım lig düşük zaten ama sanki o ligde kalmamı istiyor gibi
Win ve lose sayısını eşit tutmaya çalışıyor 20 win 8 lose vardı şuan lose 16 oldu win sabit 20 de kaldıLigin düşükse tüm oyuncular kötü neredeyse zaten, birde riotun garip bir sistemi var sürekli kaybediyorsun veya sürekli kazanıyorsun, duo veya takım bulabilirsin.
Sezon yenilendi bide ne güzel 10 win üst üste aldım diye sevindim 10. Winden sonra sert düşüşe geçti 8 lose şuan devam ediyor daha lose alırım gibiÖyle oluyor zaten. Riot'un amacı Win Rate'in yükselince Win Rate'ini düşürüp kötü oyuncular ile birlikteyken de yükselebiliyorsan ona göre bir MMR veriyor.
Pubg değil bu oyun imkanı yok bot olmasına.kötü oyuncudan ziyade sanki oyunda bot oyuncu koymuşlar hissine kapılıyorum ne kadar doğrudur bilemiyorum
15 win 0 lose vardı şimdi 18 win 12 lose oldu benimde aynı şekilde.Win ve lose sayısını eşit tutmaya çalışıyor 20 win 8 lose vardı şuan lose 16 oldu win sabit 20 de kaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sezon yenilendi bide ne güzel 10 win üst üste aldım diye sevindim 10. Winden sonra sert düşüşe geçti 8 lose şuan devam ediyor daha lose alırım gibi
neden olmasın çok zor olmasa gerek riot içinPUBG değil bu oyun imkanı yok bot olmasına.
O kadar zor işte lol için bot.neden olmasın çok zor olmasa gerek riot için