Yardım Rival 3 Hassasiyet Problemi

Borders

80+
Reaksiyon skoru
103
Rival 3 kullanıyorum şu an, cs oynarken ölünce alt+tab yapıyorum. İnternette bir şeylere bakıyorum, sonra oyuna geri dönünce dpi düşmüş gibi mouse çok yavaş dönüyor. Ama ayarlara baktığımda dpi sabit şekilde gözüküyor.

Sonra tekrar alt+tab yapıyorum, oyuna girince bu sefer düzeliyor. Ama tekrar alt+tab yapınca gene bozuluyor. Hiç bu tarz bir sorun yaşayan var mı?

Son düzenleme:
Rival 3 kullanıyorum şu an, cs oynarken ölünde alt+tab yapıyorum. İnternette bir şeylere bakıyorum, sonra oyuna geri dönünce dpi düşmüş gibi mouse çok yavaş dönüyor. Ama ayarlara baktığımda dpi sabit şekilde gözüküyor.

Sonra tekrar alt+tab yapıyorum, oyuna girince bu sefer düzeliyor. Ama tekrar alt+tab yapınca gene bozuluyor. Hiç bu tarz bir sorun yaşayan var mı?
rival 3 wierless kullanıyorum 1-2 yıldır gerçekten garip ilk aldıgımda pili 1 hafta dayanmıyordu artık 1 ay kadar dayanıyor mesela rgbsini mor renk kullanıyorum arada turuncu yanıp sönüyor 2 sn falan tekrar mor oluyor ama hassasiyet konuusnda bir problem yasamadım

Rival 3 kullanıyorum şu an, cs oynarken ölünde alt+tab yapıyorum. İnternette bir şeylere bakıyorum, sonra oyuna geri dönünce dpi düşmüş gibi mouse çok yavaş dönüyor. Ama ayarlara baktığımda dpi sabit şekilde gözüküyor.

Hocam mouse üstünde dpi tuşu var ona basıyor olabilirsiniz yada alt+tab kombinasyonuna dpi ayarı atamış olabilirsiniz yadaaa (:D) tamamen piskolojik olabilir

Hocam mouse üstünde dpi tuşu var ona basıyor olabilirsiniz yada alt+tab kombinasyonuna dpi ayarı atamış olabilirsiniz yadaaa :)D) tamamen piskolojik olabilir
Yok basmıyorum o tuşa. Dpi kendi kendine düşse öyle diyeceğim ama hassasiyet kendi kendine değişiyor, hemen ayarlarda bakıyorum dpi ayarım aynı, değişmemiş.

Psikolojik olmasına da imkan yok, alt+tab'dan sonra öylesine yavaşlıyor ki imleç, sağa sola zor dönüyorum neredeyse oyunda. Alt+tab yapmadan önce 360 derece rahat dönebilirken, alt+tab'dan sonra mousepad mesafesi yetmiyor dönmeye. o_O

Yok basmıyorum o tuşa. Dpi kendi kendine düşse öyle diyeceğim ama hassasiyet kendi kendine değişiyor, hemen ayarlarda bakıyorum dpi ayarım aynı, değişmemiş.

Psikolojik olmasına da imkan yok, alt+tab'dan sonra öylesine yavaşlıyor ki imleç, sağa sola zor dönüyorum neredeyse oyunda. Alt+tab yapmadan önce 360 derece rahat dönebilirken, alt+tab'dan sonra mousepad mesafesi yetmiyor dönmeye. o_O
Dediğim ikinci seçenek olabilir mi ?

dpi değiştirme tuşunu iptal et yerine oynat duraklat ata ve mouse profilindeki tüm dpi ayarını aynı yap (Logitech g200 de aynı sorun vardı yazılımsal bişey)

Dpi düğmesini iptal et driverdan sonra bütün dpi ı ayarı silip kullandığın dpi kalsın öyle dene bi

driverini kurup sna bir ayar göstericem bekle bi 5 10 dakika dostum

Geri