Neler Yeni

rival 600 alınır mı almalımıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Alp

T.P.G.

80+ Titanium
sizce şuan 490 TL vermelimiyim g300s mousem var tıklama ömrü bittiğinden dolayı makro tuşuna sol tık atadım yaklaşık 3 aydır bunu kullanıyorum şuan almaya değer mi yoksa biraz doların düşmesini bekleyip indirime girmesini beklemelimiyim ?
Doların düşüp düşmeyeceğini bilmem. Ama 490tl ye değer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Alp

KayraaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kayra Yıldırım
rival 600 mouse ile sensei ten mouseları arasında kararsız kaldım rival 600 ün kauçuk erime sorunu olduğunu duydum sizce hangi mouse u tercih etmeliyim ?
Bende aynı 2 mouse arasında kaldım fakat ben profesyonel bir iş yapmıyorum günlük kullanım açısından bakiyorum oyunları öyle kafa dağıtmaya falan oynuyorum bana da yeni üretimde kauçuk sorununu çözüdüler dediler o yüzden rival 600 tercih edeceğim hemde deneme şansım olmuştu elime gayet güzel oturuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Alp
Bende aynı 2 mouse arasında kaldım fakat ben profesyonel bir iş yapmıyorum günlük kullanım açısından bakiyorum oyunları öyle kafa dağıtmaya falan oynuyorum bana da yeni üretimde kauçuk sorununu çözüdüler dediler o yüzden rival 600 tercih edeceğim hemde deneme şansım olmuştu elime gayet güzel oturuyor
yeni üretimde kauçuk erimesinin düzeltildiği kesin mi bende ona göre alacağım ?

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
rival 600 mouse ile sensei ten mouseları arasında kararsız kaldım rival 600 ün kauçuk erime sorunu olduğunu duydum sizce hangi mouse u tercih etmeliyim ?
Bende çoğu kişide duydun ama erime sorunu felan olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,757
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom