Ağustos 2019Genel olarak birkaç sene kullandıktan sonra ortaya çıkan bir durum. Yeni üretimde düzeltmiş olabilirler ama eskilerinde hala var. Kumar gibi bir şey Rival 600 almak.
Ağustos 2019Genel olarak birkaç sene kullandıktan sonra ortaya çıkan bir durum. Yeni üretimde düzeltmiş olabilirler ama eskilerinde hala var. Kumar gibi bir şey Rival 600 almak.
490tl şu an.450
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne kadar zamandır kullanıyorsunuz günde kaç saat kullanıyorsunuz
günde kaç saat kullanıyorsunuz ?Ağustos 2019
Daha 1 yıl olmuş 2. yıl gibi olabilir. Ya da yeni üretimse (üretim tarihlerini bilmiyorum) erimez.Ağustos 2019
5 6 saat civarı ortalamagünde kaç saat kullanıyorsunuz ?
Yeni üretimde düzelttilerDaha 1 yıl olmuş 2. yıl gibi olabilir. Ya da yeni üretimse (üretim tarihlerini bilmiyorum) erimez.
sizce şuan 490 tl vermelimiyim g300s mousem var tıklama ömrü bittiğinden dolayı makro tuşuna sol tık atadım yaklaşık 3 aydır bunu kullanıyorum şuan almaya değer mi yoksa biraz doların düşmesini bekleyip indirime girmesini beklemelimiyim ?
Doların düşüp düşmeyeceğini bilmem. Ama 490tl ye değer.sizce şuan 490 TL vermelimiyim g300s mousem var tıklama ömrü bittiğinden dolayı makro tuşuna sol tık atadım yaklaşık 3 aydır bunu kullanıyorum şuan almaya değer mi yoksa biraz doların düşmesini bekleyip indirime girmesini beklemelimiyim ?
teşekkürlerDoların düşüp düşmeyeceğini bilmem. Ama 490tl ye değer.
eminmisiniz ?5 6 saat civarı ortalama
Yeni üretimde düzelttiler
Bence öyleydi tam bilmiyorum ama şu anda hiçbir sorun yokteşekkürler
eminmisiniz ?
Tam bilmiyorum diyip düzeltildi demek :/Bence öyleydi tam bilmiyorum ama şu anda hiçbir sorun yok
Bende aynı 2 mouse arasında kaldım fakat ben profesyonel bir iş yapmıyorum günlük kullanım açısından bakiyorum oyunları öyle kafa dağıtmaya falan oynuyorum bana da yeni üretimde kauçuk sorununu çözüdüler dediler o yüzden rival 600 tercih edeceğim hemde deneme şansım olmuştu elime gayet güzel oturuyorrival 600 mouse ile sensei ten mouseları arasında kararsız kaldım rival 600 ün kauçuk erime sorunu olduğunu duydum sizce hangi mouse u tercih etmeliyim ?
yeni üretimde kauçuk erimesinin düzeltildiği kesin mi bende ona göre alacağım ?Bende aynı 2 mouse arasında kaldım fakat ben profesyonel bir iş yapmıyorum günlük kullanım açısından bakiyorum oyunları öyle kafa dağıtmaya falan oynuyorum bana da yeni üretimde kauçuk sorununu çözüdüler dediler o yüzden rival 600 tercih edeceğim hemde deneme şansım olmuştu elime gayet güzel oturuyor
Bende çoğu kişide duydun ama erime sorunu felan olmadırival 600 mouse ile sensei ten mouseları arasında kararsız kaldım rival 600 ün kauçuk erime sorunu olduğunu duydum sizce hangi mouse u tercih etmeliyim ?