Neler Yeni

rival 600 den prime a geçilirmi ?

S1p1k3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Abdullah EVİTAN
iyi günler hali hazırda ss rival 600 kullanıyorum yaklaşık 4 seneden beri sol tık nerdeyse herzaman çift tıklama yapmaya başladı son 2 haftadan beri 2.el mouse almayı düşünüyorum bütçem 400 tl aklımdaki mouse steelseries prime kablolu bu mouse u almalımıyım bu paralara 2. elde daha iyi bir şey bulabilirmiyim ? ya da prime dengi veya üstü model mouse söyelerseniz 2. el piyasasını araştırabilirim çok teşşekkürler

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
400 lıraya prıme bulduysan bence ıyı fıyat ama mouse ne zaman alınmıs nasıl kulanılmıs bunlar onemlı. gııdde haaytsız gıbı lol oynayan bırıden de mouse alma sahsen :D

S1p1k3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Abdullah EVİTAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
400 lıraya prıme bulduysan bence ıyı fıyat ama mouse ne zaman alınmıs nasıl kulanılmıs bunlar onemlı. gııdde haaytsız gıbı lol oynayan bırıden de mouse alma sahsen :D
320 tl ye buldum usta sıkntısız diyor kutusu var fatura garanti yok ben bunu pazarlıkla rahat 200 küsürlü rakamlara alırım sana o kadar diyorum :giggle:

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ben sahsen yanından bıle gecmem 300 lıralık prıme mouse dan ne hayır gelır. faturasız garantisz birde

S1p1k3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Abdullah EVİTAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
usta rival 3 kablosuz nasıldır zamanında rival 110 kullanmıştım elime çok küçük geliyordu ? bu da o kadar küçükmüdür acaba ?

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
bende rival 3 den rival 600 e gectım gecenkı trendyol ındırmden 465 lıraya aldım ıkıs de bennım ıcın guzel mouse ama rıval 3 rıval 600 e gore kucuk ama elın kucukse bu daha ıyı tabıkıde sankı mouse yok gıbı benım ıcın ıyı bır ozellıkdı mesela bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,669
Üyeler
162,721
Son üye
piricat
Top Bottom