Neler Yeni

Rize/Çayeli TürkTelekom fiber altyapı başvurusu yapma

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
muhammet sokur
Merhabalar öncelikle Rize/Çayeli de yaşıyorum binada fiber altyapı var ama daireye kadar değil yani max 100mbps hız alıyorum ve daireye kadar fiber için açık kapı sitesinden fiber için talep istedim sizce btk ya da yazmalımıyım süreç dahamı hızlı olur 1000mbps bağlatmak istiyorum.

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
İsmail
TurkTelekomu aradınız mı bu konu hakkında daha önce ne dediler size acaba

delPierro

80+
En garanti yol müdürlükte tanıdık torpil o yoksa apt yöneticisi imzalı bir dilekçe ver müdürlüğe yapabileceğin çok bir şey yo k

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
muhammet sokur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En garanti yol müdürlükte tanıdık torpil o yoksa apt yöneticisi imzalı bir dilekçe ver müdürlüğe yapabileceğin çok bir şey yo k
hocam bide bir sorum olucak biliyormusunuz acaba da şimdi binanın ngirişinde bu binada fiber altyapı bulunmaktadır diyor aslında ama ftth şeklinde değil sadece yani aslında binaya fiber kablo çekilmiş ama dairelere dağıtılmamış bunun için sadece ben çektirsem ücret ödermiyim herhangibir gpon için falan?

delPierro

80+
hocam bide bir sorum olucak biliyormusunuz acaba da şimdi binanın ngirişinde bu binada fiber altyapı bulunmaktadır diyor aslında ama ftth şeklinde değil sadece yani aslında binaya fiber kablo çekilmiş ama dairelere dağıtılmamış bunun için sadece ben çektirsem ücret ödermiyim herhangibir gpon için falan?
Yok hocam maalesef. Eski kutuya giren kablonun çoğaltılıp yeni kutu takılması vs gerekli. Sizin bireysel yapabileceğiniz bir şey değil. Sizin altyapınız FTTB-VDSL anladığım kadarıyla, bina altında t21 ya da t11 kabin bulunur ordan vdsl olarak daireye çıkar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
muhammet sokur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok hocam maalesef. Eski kutuya giren kablonun çoğaltılıp yeni kutu takılması vs gerekli. Sizin bireysel yapabileceğiniz bir şey değil. Sizin altyapınız FTTB-VDSL anladığım kadarıyla, bina altında t21 ya da t11 kabin bulunur ordan vdsl olarak daireye çıkar.
yani hocam aslında babamı kabul ettirsem tamamdır çünki müdürlükte tanıdığı var halletiririm birde şöyle bi sorum olucak şimdi ben bu fiber hattı daireye kadar çektirdim millenicomun 1000mbps paketleride var millenicomdan hizmet alabilirmiyim aynı şekilde yoksa sadece türk telekom dan mı alırım 1000mbps yi

delPierro

80+
yani hocam aslında babamı kabul ettirsem tamamdır çünki müdürlükte tanıdığı var halletiririm birde şöyle bi sorum olucak şimdi ben bu fiber hattı daireye kadar çektirdim millenicomun 1000mbps paketleride var millenicomdan hizmet alabilirmiyim aynı şekilde yoksa sadece türk telekom dan mı alırım 1000mbps yi
Alırsın milleniden

delPierro

80+
Hocam son olarak söyle bir soru sorucam şimdi bu 1000mbps türk telekom yapıcak bu türknetten 1000mbps alabilmek için ayriyeten gigafiber mi talep etmem lazım türknetten yoksa olur mu direk
Türknet Türk Telekom altyapısından 1000mbps satmıyor hocam. Gigafiber lazım. Oda daha sayılı büyükşehirde var Rize’ye gelmesi çok zor daha

Top Bottom