Teşekkürler. Sizce akko v3 pro cream yellow mu alayım yoksa gateron milky yellow pro mu? Gateron 70 tanesi 600'e alınabiliyo. Akko'nun 45 tanesi 400 civarı5 Pin uyumlu.
Zevkler ve renkler. Akko v3 cream yellow benim kulağıma daha hoş geliyor, kişiden kişiye değişir biraz oturup düşün, sonuçta bu switchleri uzun süre kullanacaksın ve kulağına hoş geldiğinden emin ol. Gateron yellowların lubed versiyonları hemen hemen akkoyla aynı sayılır bu arada.Teşekkürler. Sizce akko v3 pro cream yellow mu alayım yoksa gateron milky yellow pro mu? Gateron 70 tanesi 600'e alınabiliyo. Akko'nun 45 tanesi 400 civarı
Bana ikisi de hoş geliyo. bu sitede satılıyor gateronlar ve lubed olarak geliyor. 70 tanesi 600'e satılıyor ama güvenilir bir site mi bilmiyorum.Zevkler ve renkler. Akko v3 cream yellow benim kulağıma daha hoş geliyor, kişiden kişiye değişir biraz oturup düşün, sonuçta bu switchleri uzun süre kullanacaksın ve kulağına hoş geldiğinden emin ol. Gateron yellowların lubed versiyonları hemen hemen akkoyla aynı sayılır bu arada.
Etbis üzerinden sorgulat. Vergi numarası vesaire kayıtlıysa herhangi bir sıkıntı yaşadığında uğraşması daha kolay olur.Bana ikisi de hoş geliyo. bu sitede satılıyor gateronlar ve lubed olarak geliyor. 70 tanesi 600'e satılıyor ama güvenilir bir site mi bilmiyorum.
Anladım teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak acaba aliexpressten bunları mı alsam yoksa direk rk68 mi alsam? Totalde aliexpressten alırsam 300tl daha fazla ödüyorum.O zaman sorun yok, dediğim gibi bir sorun yaşarsanda en azından karşına alabileceğin bir kişi var.
Uğraşmayı severim diyorsan bu şekilde al. RK68'in tuş takımları PBT değil klasik tuş takımları diye kafamda kalmış ve sanırım öylelerde. Direkt RK68 alırsan üzerindeki switchler ekstra olacak herhangi bir sorun yaşarsan switchlerde farklı renktede olsa elinde switch kalacak, aliexpress'den alırsanda keyfine ve zevklerine göre bir klavye dizmiş olacaksın karar tamamen senin.Anladım teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak acaba aliexpressten bunları mı alsam yoksa direk rk68 mi alsam? Totalde aliexpressten alırsam 300tl daha fazla ödüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Uğraşmyı severim ama bunu hobi edenecek kadar bir param yok o yüzden rk68 alırım. gmk67 almak istememin nedenlerinden biri şarjlı olması. Bu yüzden kararsızım aslındaUğraşmayı severim diyorsan bu şekilde al. RK68'in tuş takımları PBT değil klasik tuş takımları diye kafamda kalmış ve sanırım öylelerde. Direkt RK68 alırsan üzerindeki switchler ekstra olacak herhangi bir sorun yaşarsan switchlerde farklı renktede olsa elinde switch kalacak, aliexpress'den alırsanda keyfine ve zevklerine göre bir klavye dizmiş olacaksın karar tamamen senin.
GMK67 şarjlı sanırım bir eleman unboxing ve mod videosu çekmiş.Uğraşmyı severim ama bunu hobi edenecek kadar bir param yok o yüzden yüksek ihtimalle rk68 alırım. gmk67 şarjlı olsa onu terchi ederdim. Bir de bana şarjlı pil ve şarj standı önerir misiniz eğer bir bilginiz varsa?