Neler Yeni

RKS mt3 alınır mı (ikinci el)

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
internette pek bilgi bulamadım hep pro modeli ile alakalı paylaşımlar var 15-13k arası bir fiyata 500km az kullanılmış bir tane var benim de evden işe işten eve gidiş için araca ihtiyacım var alınır mı?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alınır. Prosunu kullanıyorum. Normaliyle tek farkı hızlı şarjdı sanırım. Normali de arkadaşımda var. Bir sorun varsa sorabilirsin. 15k eski modellerden mi?

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır. Prosunu kullanıyorum. Normaliyle tek farkı hızlı şarjdı sanırım. Normali de arkadaşımda var. Bir sorun varsa sorabilirsin. 15k eski modellerden mi?
kaç model bilmiyorum, 15k pazarlıkla 14 13 falan yaparız sanırım o fiyat uygun geldi bana. Bir kaç fotoğrafını gösterdiler güzel gözüküyordu koltuğunun jelatini de üzerindeydi 500km yapmış ihtiyaçtan satıyor denildi ilk aldığımda neleri kontrol etmem gerkiyor acaba? Evrak işleri bu elektrikli motorlarda nasıl ve ne kadar masrafı oluyor onu da merak ediyorum.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kaç model bilmiyorum, 15k pazarlıkla 14 13 falan yaparız sanırım o fiyat uygun geldi bana. Bir kaç fotoğrafını gösterdiler güzel gözüküyordu koltuğunun jelatini de üzerindeydi 500km yapmış ihtiyaçtan satıyor denildi ilk aldığımda neleri kontrol etmem gerkiyor acaba? Evrak işleri bu elektrikli motorlarda nasıl ve ne kadar masrafı oluyor onu da merak ediyorum.
Fotoğraf atabilir misin veya varsa ilan linki. İlk çıkan modelse bilgim yok çünkü ona göre bakayım.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Fotoğraf atabilir misin veya varsa ilan linki. İlk çıkan modelse bilgim yok çünkü ona göre bakayım.
elimde yok maalesef ilan da yok tanıdık birinden aldım satışta olduğunun haberini

+ pek tecrübem yok motor konusunda ehliyetim de yok boy 175 civarı zorlanır mıyım alışmakta?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
elimde yok maalesef ilan da yok tanıdık birinden aldım satışta olduğunun haberini

+ pek tecrübem yok motor konusunda ehliyetim de yok boy 175 civarı zorlanır mıyım alışmakta?
Sanmıyorum. Biraz pratikle halledersiniz diye düşünüyorum. Sadece elektriklilerin gaz tepkimesi ilk kalkışta aniden gelebiliyor. Ona alıştığınız sürece hızlı giden aletler değil zaten. Ama MT3lerde en çok dikkat etmeniz gereken durum bataryaları. Fabrikadan yadea markalı bataryalarla geliyor. Bazı satıcılar hatta bayiler sıfır motorlarda bile bu bataryaları alıp çakmalarını içine koyuyorlar. Daha ucuza satabilmek için. Bilmeyen birinin hiç farkına varacağı bir durum değil. Koltuğun selesini açınca altta bataryalar gözüküyor. Orijinalinin rengi turuncu yadea yazan bir batarya. Onun dışında çok dikkat etmeniz gereken bir durum yok zaten. En önemlisi batarya.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
piyasası 26-30 bin olan motoru neden 15 e satıyormuş?

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
piyasası 26-30 bin olan motoru neden 15 e satıyormuş?
en merak ettiğim konu o. alış fiyatı daha düşüktür diye tahmin ediyorum acil ihtiyaçtan sattığını duydum detayını soruşturacağım

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Top Bottom