Neler Yeni

Roblox'ta Ban Yedim Zamanı Geçti Fakat Açılmadı

BerkW

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
263
arkadaşımla roblox oynuyorum bi tane çocuğun teki durduk durmadık yerde çok fazla küfür edince veletlerle uğraşmaya gerek yok mutele geç yazdım ve 3 gün ban yedim ticket felan attım fakat halen bakılmadı herneyse 3 gün geçti normalde 7.24.44 te açılması lazımdı (Your account has been disabled. You may re-activate it after 8/19/2021 7:24:44 PM. (CT) yazıyor, öğleden sonra açılması gerekmiyormuydu yoksa sabahmı açılıcak benmi yalnış anladım

arkadaşımla roblox oynuyorum bi tane çocuğun teki durduk durmadık yerde çok fazla küfür edince veletlerle uğraşmaya gerek yok mutele geç yazdım ve 3 gün ban yedim ticket felan attım fakat halen bakılmadı herneyse 3 gün geçti normalde 7.24.44 te açılması lazımdı (Your account has been disabled. You may re-activate it after 8/19/2021 7:24:44 PM. (CT) yazıyor, öğleden sonra açılması gerekmiyormuydu yoksa sabahmı açılıcak benmi yalnış anladım
CT dediği Central Time anlamına geliyor. Yani Amerika ve çevresinde kullanılan bir zaman dilimi. Bizden 8 saat geride. Ona göre hesapla.

CT dediği Central Time anlamına geliyor. Yani Amerika ve çevresinde kullanılan bir zaman dilimi. Yani bizden 6 saat geriden geliyorlar. Ona göre hesapla.
yani 6 saat sonra açılacak teşekkürler ct nin anlamını bilmiyordum, googleye yazdım fakat farklı farklı anlamlar çıktı gene tşekkür ederim

anladım sıkıntı yok yardımın yeter bende başka şeylerle ilgili sanıp nerden baksan 1 2 saat uğraşıcaktım, teşekkürler gene
Açıldı mı hocam banınız ?

amerikada saat 7.26 şuan ama halen açılmadı bir yerdenmi açtırtıyoruz bilen varmı ?
[automerge]1629415916[/automerge]
şirketin konumu ile bi alakası olabilirmi ? şirket kaliforniyadaymış orada saat 16.31

yav bende ban yedim sınırsız sebebiyse birilerine cinsel içerikli laf etmemmiş. Ulan cinsel içerikli saydığı şey benim arkadaşlarımı uyarımdı=“gay kelimesini kullanan banlanıyor kullanmayın” yazdım diye. O kadar anım vardı içinde her oyunda kasmıştım gg oldu hesabım ;(

yav bende ban yedim sınırsız sebebiyse birilerine cinsel içerikli laf etmemmiş. Ulan cinsel içerikli saydığı şey benim arkadaşlarımı uyarımdı=“gay kelimesini kullanan banlanıyor kullanmayın” yazdım diye. O kadar anım vardı içinde her oyunda kasmıştım gg oldu hesabım ;(
geçmiş olsun, robloxun ban sistemi kadar kötü bir sistem görmedim çocuğa velet dedim diye ban yenirmi yahu

geçmiş olsun, robloxun ban sistemi kadar kötü bir sistem görmedim çocuğa velet dedim diye ban yenirmi yahu
Arkedeş 2 dakika anama bişey soracam diye 3 gün ban yemem gay kelimesini “I am gay” diyen birine kullanmam ve benim banlanıp onun banlanmaması 7 gün daha ban yemem sonra arkadaşlarımı gay kelimesini söylemeyin derkende perma ban yemem..

Arkedeş 2 dakika anama bişey soracam diye 3 gün ban yemem gay kelimesini “I am gay” diyen birine kullanmam ve benim banlanıp onun banlanmaması 7 gün daha ban yemem sonra arkadaşlarımı gay kelimesini söylemeyin derkende perma ban yemem..
supporttan bilet at 1 2 haftada cevap veriyorlar ama genede şansını dene bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,440
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri