Neler Yeni

Robot süpürge önerisi

mmx1

80+
Reaksiyon skoru
131
Merhaba anneme bir robot süpürge almayı düşünüyoruz bütçe değişebilir ideal bir robot süpürgenin fiyatını bilmediğim için max 10k diyelim, önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba anneme bir robot süpürge almayı düşünüyoruz bütçe değişebilir ideal bir robot süpürgenin fiyatını bilmediğim için max 10k diyelim, önerilerinizi bekliyorum.
yaklaşık 2hafta önce roborock s5 max aldım 6156tl ye memnunuz ama bütçe 10k ise öneri yapan olacaktır

• Beğen
Reaksiyonlar: mmx1
Buna bir bakabilirsin,
Yukarıda arkadaşın bahsettiği roborock s5 max ile arasında ne kadar fark vardır? Sizce arasındaki fiyat farkına değermi?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yukarıda arkadaşın bahsettiği roborock s5 max ile arasında ne kadar fark vardır? Sizce arasındaki fiyat farkına değermi?
S6 maxv en iyi tercih olacaktır. Karşılaştırmalara ve videolara bi bu modele iyice araştırıp bakın derim.

Buna bir bakabilirsin,
bu model gereksiz pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

roborock s6maxv veya s7 sonic alabilirsiniz ama s5 maxda işinizi çok rahat görür

• Beğen
Reaksiyonlar: mmx1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,338
Üyeler
173,173
Son üye
Akhundov
Geri