yaklaşık 2hafta önce roborock s5 max aldım 6156tl ye memnunuz ama bütçe 10k ise öneri yapan olacaktırMerhaba anneme bir robot süpürge almayı düşünüyoruz bütçe değişebilir ideal bir robot süpürgenin fiyatını bilmediğim için max 10k diyelim, önerilerinizi bekliyorum.
Yukarıda arkadaşın bahsettiği roborock s5 max ile arasında ne kadar fark vardır? Sizce arasındaki fiyat farkına değermi?Buna bir bakabilirsin,
![]()
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge özelliklerini incele, 9.712,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
S6 maxv en iyi tercih olacaktır. Karşılaştırmalara ve videolara bi bu modele iyice araştırıp bakın derim.Yukarıda arkadaşın bahsettiği roborock s5 max ile arasında ne kadar fark vardır? Sizce arasındaki fiyat farkına değermi?
bu model gereksiz pahalıBuna bir bakabilirsin,
![]()
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge özelliklerini incele, 9.712,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
roborock s6maxv veya s7 sonic alabilirsiniz ama s5 maxda işinizi çok rahat görürMerhaba anneme bir robot süpürge almayı düşünüyoruz bütçe değişebilir ideal bir robot süpürgenin fiyatını bilmediğim için max 10k diyelim, önerilerinizi bekliyorum.