yusuftheayay
80+ Bronze
10000 TL robot süpürge önerisi
Lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lütfen
hocam xiaomi mi vacuum mop 2 pro aldık çok memnunuz öneririmBenden size tavsiye servis ağı yaygın ve iyi olan marka tercih edin,neabot kullanıyorum cihaz çok güzel ama servis berbat delta bakıyor pil ömrü bitince garantiye girmez diye saçma sapan şeyler uydurup para istiyorlar daha 1.5 sene oldu ürünü alalı,tüketici heyetiyle görüştüm olurmu öyle şey vermeyin para başvurun dediler, söyledim görüştüm gireceğini söylediler başvuru yapacağım dedim üst birime aktarıyoruz konuyu dediler sonra müşteri memnuniyeti için 1 kereye mahsus ücretsiz yapicaz dediler, ürün 3 haftadır bekliyor hala parça gelecek.
O nedenle bilindik bir marka ve böyle abidik gubidik şeyleri size yıkmayacak marka ve ürün tercih edin.
Roborock araştırın isterseniz veya bütçete uyarsa Philips felan bakın.
Xiaomi pek memnun etmiyor sanırım kimseyi yinede bakmak lazım.
Bende baktım sanki en mantıklısı o gibi çok anlamam ama xiaomi iyi bir markahocam xiaomi mi vacuum mop 2 pro aldık çok memnunuz öneririm
Sağolun xiaomi veya Philips aklıma yatıyor açıkçasıBenden size tavsiye servis ağı yaygın ve iyi olan marka tercih edin,neabot kullanıyorum cihaz çok güzel ama servis berbat delta bakıyor pil ömrü bitince garantiye girmez diye saçma sapan şeyler uydurup para istiyorlar daha 1.5 sene oldu ürünü alalı,tüketici heyetiyle görüştüm olurmu öyle şey vermeyin para başvurun dediler, söyledim görüştüm gireceğini söylediler başvuru yapacağım dedim üst birime aktarıyoruz konuyu dediler sonra müşteri memnuniyeti için 1 kereye mahsus ücretsiz yapicaz dediler, ürün 3 haftadır bekliyor hala parça gelecek.
O nedenle bilindik bir marka ve böyle abidik gubidik şeyleri size yıkmayacak marka ve ürün tercih edin.
Roborock araştırın isterseniz veya bütçete uyarsa Philips felan bakın.
Xiaomi pek memnun etmiyor sanırım kimseyi yinede bakmak lazım.