Knk hazır sistem bakamam şu an ama GTX 1650 süper ile ryzen 3 3100 bakRocket league yarın bedava oluyor ve epic 60 TL indirim kodu vericekmiş yarın birde arkdaşlar 4200-4300e bir sistem önerebilir misiniz? size zahmet be
60 tl indirim kodunu her oyuna kullanabiliyor muyuzRocket league yarın bedava oluyor ve epic 60 TL indirim kodu vericekmiş yarın birde arkdaşlar 4200-4300e bir sistem önerebilir misiniz? size zahmet be
Öyleyse 60tl'ye ne alınır?60 TL indirim kodunu her oyuna kullanabiliyor muyuz
80 tl ve üzeri oyunlarda kankam60 TL indirim kodunu her oyuna kullanabiliyor muyuz
hocam 80 tl ve üzeri oyunlarda kullanılıyor ben buyuk ıhtımalle detroit alıcam playstatında oynadımda oyun cidden cok güzel bidaha oynayacagımÖyleyse 60tl'ye ne alınır?
bende 2 tane olacak 60tl kod bunuda alırsam. Acaba aynı anda kullanabilirmiyim80 TL ve üzeri oyunlarda kankam
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam 80 TL ve üzeri oyunlarda kullanılıyor ben buyuk ıhtımalle detroit alıcam playstatında oynadımda oyun cidden cok güzel bidaha oynayacagım
konuyu pc için açarsan yardım ederler böyle sistem önerisi gelmezRocket league yarın bedava oluyor ve epic 60 TL indirim kodu vericekmiş yarın birde arkdaşlar 4200-4300e bir sistem önerebilir misiniz? size zahmet be
hocam 2 günde 3-4 tane açtımda genelde 1 kişi yazıyor anlayamadım yakonuyu PC için açarsan yardım ederler böyle sistem önerisi gelmez
bence şimdi birini kullan gidebilir belki al gitsin bi tane güzel bir oyunbende 2 tane olacak 60tl kod bunuda alırsam. Acaba aynı anda kullanabilirmiyim
iyi bir başlık at bence cevap gelirhocam 2 günde 3-4 tane açtımda genelde 1 kişi yazıyor anlayamadım ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence şimdi birini kullan gidebilir belki al gitsin bi tane güzel bir oyun
dostum bir örnek verebilirmisin meselaiyi bir başlık at bence cevap gelir
gaming pc yaz altına bütçeyi yazdostum bir örnek verebilirmisin mesela
eyvallah sağolasıngaming PC yaz altına bütçeyi yaz
deneyeyim şimdigaming PC yaz altına bütçeyi yaz