prime video da bölgemizden kaldırılmışRocky serisini televizyon da izlemek istiyorum prime video ve google tv de var almak istiyorum ama içerik kullanılmıyor diyor bilgisi olan yardımcı olabilecek biri
kaçak sitelerde var ama tv arayüzünden girmek zor olur pc den falan izlemen lazım.Evet play filmde de öyle indirebilecegim kaliteli düzgün bi yer olsa usb ile izleyebilirim aslin da ama hiç anlamıyorum
Rocky serisini televizyon da izlemek istiyorum prime video ve google tv de var almak istiyorum ama içerik kullanılmıyor diyor bilgisi olan yardımcı olabilecek biri
Televizyonunuz android tabanlı indirip kullanmaya başlıcaksınız zararı olmaz.bi zararı olur mu hocam nasıl kullanıcam
ANLADIM deneyeceğim hepinize yardımınız için teşekkürler arkadaşlarTelevizyonunuz android tabanlı indirip kullanmaya başlıcaksınız zararı olmaz.
aga bunu tv de nasıl yazıcam kiTelevizyonunuz android tabanlı indirip kullanmaya başlıcaksınız zararı olmaz.
google play uygulamasına giriceksiniz yandex tarayıcı yazın karşınıza çıkar zatenANLADIM deneyeceğim hepinize yardımınız için teşekkürler arkadaşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
aga bunu tv de nasıl yazıcam ki
Teşekkürlergoogle play uygulamasına giriceksiniz yandex tarayıcı yazın karşınıza çıkar zaten