Neler Yeni

Rog Strix AMD Ryzen7 4800h, Rtx 3050ti HOI4 Sorunu

Snyprus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Tolunay Boran
Rog Strix AMD Ryzen7 4800h, Rtx 3050ti, 16gb RAM ve 1TB SSD sistemli laptopumda Hearts of İron 4 oynayamıyorum. Daha düşük sistemli laptopta rahat rahat oynuyordum anca bu laptopta oyunu açıyorum ilerleme aşamasında fps 20lere kadar düşüyor. Geforce experience ayarları optimum seviyede ancak bir türlü çözümünü bulamadım.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Rog Strix AMD Ryzen7 4800h, Rtx 3050ti, 16gb RAM ve 1TB SSD sistemli laptopumda Hearts of İron 4 oynayamıyorum. Daha düşük sistemli laptopta rahat rahat oynuyordum anca bu laptopta oyunu açıyorum ilerleme aşamasında fps 20lere kadar düşüyor. Geforce experience ayarları optimum seviyede ancak bir türlü çözümünü bulamadım.
Windows ayarları yapılı mı?
Laptop şarjda değil mi?
Hoi4 ayarları nedir?

Snyprus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Tolunay Boran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows ayarları yapılı mı?
Laptop şarjda değil mi?
Hoi4 ayarları nedir?
Laptop şarjda ve hoi4 ayarları geforce experience üzerinden önerilen optimum ayarlarda. Windows ayarlarından kastınız nedir ?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
1648223717098.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

2. attığım, Nvidia denetim masası 3D ayarları. onları böyle yapın.

Snyprus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Tolunay Boran
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. attığım, Nvidia denetim masası 3D ayarları. onları böyle yapın.
dostum ayarları yaptıktan sonra denedim ancak hala aynı. Oyun akışını durdurunca 80fps buluyor ama akışı başlatınca askerler hareket etmeye başlayınca felan 25fpse kadar düşüyor.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
dostum ayarları yaptıktan sonra denedim ancak hala aynı. Oyun akışını durdurunca 80fps buluyor ama akışı başlatınca askerler hareket etmeye başlayınca felan 25fpse kadar düşüyor.
Nvidia ayarlarını sıfırlayınız. Ve varsayılan olarak kalsın. Oyun içi ayarları 1920x1080p medium yapıp, tekrar deneyebilirsiniz.

Snyprus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Tolunay Boran
Nvidia ayarlarını sıfırlayınız. Ve varsayılan olarak kalsın. Oyun içi ayarları 1920x1080p medium yapıp, tekrar deneyebilirsiniz.
oyun içinde hız en düşük seviyede akışı başlatınca sorun olmuyor ancak hızı yükselttikçe sorun devam ediyor.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam o sorun değil ya. oyun hızlı aktığından normal o. grafik ayarlarınız nedir?

Snyprus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Tolunay Boran
Hocam o sorun değil ya. oyun hızlı aktığından normal o. grafik ayarlarınız nedir?
daha düşük sistemle böyle bir sorun yaşamıyorum, yüksek sistemli bir pc de bu sıkıntıyı yaşamak neden sorun değil anlamadım. Önerilen ayarlar yüksek ancak ben garanti olsun diye mediumda oynuyordum.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
daha düşük sistemle böyle bir sorun yaşamıyorum, yüksek sistemli bir pc de bu sıkıntıyı yaşamak neden sorun değil anlamadım. Önerilen ayarlar yüksek ancak ben garanti olsun diye mediumda oynuyordum.
Bende yaşıyorum onu. Vanillada mı oynuyorsunuz? Europe In Flames gibi stabil modları deneyin.

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu oyun sıkıntılı, kendi sistemimle bile 60FPS üstünü görmedim. :D
Demem o ki bu optimizasyon kaynaklı.

Top Bottom