Neler Yeni

Rog Strix Helios Kasanın hava akışı nasıl olmalı?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Açılıyo orası. Hiçbir şey bilmiyorum kısmı sanırım doğruymuş :D :D Ayrıca ses yalıtımı var kasada.
Heey loo, sanki Helios'un kapağı açılmıyor full kapalı kasa. Hem sen demiyor muydun kapağı açık kullanan şeydir diye neyse.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Heey loo, sanki Helios'un kapağı açılmıyor full kapalı kasa. Hem sen demiyor muydun kapağı açık kullanan şeydir diye neyse.
Kapağı açık kullanmıyosun ki o panel 2 modlu. Ya mesh ya full kapalı şekilde kullanabiliyorsun. Hiçbir şey bilmiyor kısmı %100 doğruymuş ok.
1650577566662.png

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ben her kasanın panelinin açılıp açılmadığını nereden bileyim 😃
O zaman bir şey demeden önce kasayı araştır biraz. P600S yazsan açıklamayı okusan öğreneceksin zaten. Avg ROG Fanboy mu diyeyim ?:D

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O zaman bir şey demeden önce kasayı araştır biraz. P600S yazsan açıklamayı okusan öğreneceksin zaten. Avg ROG Fanboy mu diyeyim ?:D
Tasarımsal olarak hoşuma giderse araştırıyorum. Gitmezse zaten almayacağım diyip saliyorum, ondan araştırmadım.
Yüksek ihtimal 2 gün sonra itopya'ya gider Helios'a yakından bakarım. İkinci katta kasalar kısmında vardı.
Diyelim ki Helios'u satın aldım, kocamaaaan yazdigim metindeki fanları o şekil yerleştirsem iyi bir sıcaklık alır mıyım? Kapak açık/kapalı.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Tasarımsal olarak hoşuma giderse araştırıyorum. Gitmezse zaten almayacağım diyip saliyorum, ondan araştırmadım.
Yüksek ihtimal 2 gün sonra itopya'ya gider Helios'a yakından bakarım. İkinci katta kasalar kısmında vardı.
Diyelim ki Helios'u satın aldım, kocamaaaan yazdigim metindeki fanları o şekil yerleştirsem iyi bir sıcaklık alır mıyım? Kapak açık/kapalı.
O fanlarla muhtemelen dark maxima v12 de bile çok iyi hava akışı alırsın zaten. Corsair fanlar sessiz zaten yapıştır P600S black' i RGB leri kapat sistem yok olsun All In One PC gibi olur sadece monitör görünür falan :ROFLMAO:

Selam millet!
Elimde 3 tane ML120 Pro RGB var. Sıvı soğutma olarak H150i RGB 360mm var. (içinden 3 tane ML120 RGB çıkıyor, benim elimde olan Pro RGB değil, farklı bir model)

Ön panelinin üst ve altında 3'er cm'lik boşluklar bulunmakta.
Benim planım kasanın yanında gelen bütün fanları söküp ön tarafa satın almış olduğum ML120 Pro RGB'leri yerleştirmek. Üst tarafa da sıvı soğutmayı takmayı düşünüyorum. Egzoza da bir tane ML120 Pro RGB satın alacağım.
CPU ve GPU'yu yeni gelecek serilerden satın alacağım. Ryzen 7000 ve RTX40/RX7000 olmak üzere, bu kasa ve bu fan düzeni ile nasıl bir hava akışı alırım?
Farklı kasa önerileriniz varsa alabilirim ama bu bütçede ki çoğu kasayı biliyorum. Hiçbiri hoşuma gitmiyor
Doğruyu söyle o kasaya 5k vermemek için kendini zor tutuyorsun değil mi? Fiyatı düşerse ileride bende alacağım bu arada. Onun dışında bu kasa da hoşuma gidiyordu.

Ve buzdolabı gibi gözükse bile alttan hava alan tasarımını sevdiğim bu kasa var.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Doğruyu söyle o kasaya 5k vermemek için kendini zor tutuyorsun değil mi? Fiyatı düşerse ileride bende alacağım bu arada. Onun dışında bu kasa da hoşuma gidiyordu.

Ve buzdolabı gibi gözükse bile alttan hava alan tasarımını sevdiğim bu kasa var.
Bende cooler master hate'si var. Ama o kasa da fena gözükmüyor. Corsair hoşuma gitmedi
Doğruyu söyle o kasaya 5k vermemek için kendini zor tutuyorsun değil mi? Fiyatı düşerse ileride bende alacağım bu arada.
Aynen 5K değilde 3-3.5 olsa hiç konu açmam, düşünmem yapıştırırım. 😃

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende cooler master hate'si var. Ama o kasa da fena gözükmüyor. Corsair hoşuma gitmedi

Aynen 5K değilde 3-3.5 olsa hiç konu açmam, düşünmem yapıştırırım. 😃
Asusun tasarımlarını sevsemde kasa konusunda elle tutulur bir helios var zaten diğerlerinin sobadan farkı yok.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Asusun tasarımlarını sevsemde kasa konusunda elle tutulur bir helios var zaten diğerlerinin sobadan farkı yok.
Aynen Gt301 ve 501 çok kötü. Helios dışında kasa yok Asus'da.

GazzeliAtalay

80+ Bronze
P600S'in de önü kapalı. Helios'un en azından önünde üstte ve altta 3 cm boşluk var.

Tasarım olarak pek hoşuma gitmiyor ya.

İlk dediğin evet de, hiçbir şey bilmiyorum ayp oluyor.

😏

😍
Phanteks P600S aldım 2 gündür kullanıyorum. Önü açık nasıl kapalı? Hatta önünü ister açıyorsun ister kapatıyorsun. Harika bir kablolama alanı var. Kendi 2 tane 120mm ön fanıyla geliyor ben şanslıydım bi arkadaşımda aynı model 1 tane vardı şaun ön 3x120 stok. Arka 1 tane 140lık. Artic 360 var. Ses yalıtımı muazzam kapakları çok rahat açılıp kapanıyor. Kasa içeriğinde çok çok kullanışlı vidalar dikey gpu oturtma ve desteği , disk braketleri çıkıyor.
Kasanın şuan hava akışı çok iyi. Rgb istersen Phanteks holas lux 3x120 alırsın öne 1 tane 140 arkaya ben 140a taktım. Daha ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,743
Üyeler
168,827
Son üye
39babayev
Top Bottom