Yardım Rog strix mi Rog thor mu ?

Krmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
379
İkisinin en önemli farkı, Strix olan model atx 3.1 destekliyor fakat Thor modeli desteklemiyor. Gönlümde Thor'u almak var fakat ekran kartını dönüştürücü ile kullanmam gerekecek.

Sizce hangisini almak mantıklı olur ?

Son düzenleme:
İkisinin en önemli farkı, Strix olan model atx 3.1 destekliyor fakat Thor modeli desteklemiyor. Gönlümde Thor'u almak var fakat ekran kartını dönüştürücü ile kullanmam gerekecek.

rog strix de yani bu kadar para vermeye gerek var mı tartışılır.

rog strix de yani bu kadar para vermeye gerek var mı tartışılır.
Hocam sıfırdan sistem dizmiyorum , şuanki sistemimi upgrade edecem. Sadece 4 parçam değişecek. O yüzden çok bir maliyeti olmayacak. Haliyle kaliteli bir şeyler almak istedim. Rog thor'u neden önermediniz bu arada bu ikisi arasından ?

Hocam sıfırdan sistem dizmiyorum , şuanki sistemimi upgrade edecem. Sadece 4 parçam değişecek. O yüzden çok bir maliyeti olmayacak. Haliyle kaliteli bir şeyler almak istedim. Rog thor'u neden önermediniz bu arada bu ikisi arasından ?
önermemek değil aslında ikisi de çok iyi fakat strix daha az sesli çalışıyor ve daha güncel bir psu ekran kartınız 5090 falan değil ise ekran kartı ile gelen dönüştürücüyü kullanmak çok yormaz sizi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
önermemek değil aslında ikisi de çok iyi fakat strix daha az sesli çalışıyor ve daha güncel bir psu
Çok teşekkür ederim. Bu arada üst mesajda pahalı dediniz bu psu'lara. Sizin kendi öneriniz nedir hocam ?

Çok teşekkür ederim. Bu arada üst mesajda pahalı dediniz bu psu'lara. Sizin kendi öneriniz nedir hocam ?
https://www.akakce.com/power-supply...wt-1350-w-gen-5-atx-3-0-fiyati,937689638.html (orta/yüksek)
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-vita-gm-gen5-1-1000-w-fiyati,800478654.html (yüksek)
dediğim gibi böyle 5090/4090 gibi kartlar kullanmıyorsan enermax rev bile yeterli olur senin için ha ben illa kaliteli istiyorum diyorsan strix senin için daha iyi olur.

https://www.akakce.com/power-supply...wt-1350-w-gen-5-atx-3-0-fiyati,937689638.html (orta/yüksek)
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-vita-gm-gen5-1-1000-w-fiyati,800478654.html (yüksek)
dediğim gibi böyle 5090/4090 gibi kartlar kullanmıyorsan enermax rev bile yeterli olur senin için ha ben illa kaliteli istiyorum diyorsan strix senin için daha iyi olur.
Enermaxı 5090la kullanan görmüştüm taş gibi çalışıyor diyordu A tier güzel bir psu

Enermaxı 5090la kullanan görmüştüm taş gibi çalışıyor diyordu A tier güzel bir psu
Daha a tier olacak kadar test yapılmadı hocam ama a tier olacaktır cwt üretimi versiyonu zaten bambaşka bir kaliteydi şuan platformu sanr veriyor kullandığı her şey ve özellikleri maşallah dedirtten türden

Gereksiz paralar

Hangi 4 parçayı alacaksınız hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada Asus kime ürettiriyorsa msi kime ürettiriyorsa diğer markalarda kendisi üretim yapmıyor fsp highpower dışında
Bazı şirketlerin hazır paketleri var platformları vs msi Asus gibi markalar cwt veya seasonic ile çalışıyor hazır paketten diyor ki fanı şu fan yap şu parçayı değiştir Japon kapasitör kullan gibi orta segment bir modeli kırpada bilir yükseltedebilir ve bu şirketten satın alır o güç kaynağını orta segment bir ürün biraz yükseltildi diye üst segment olmaz orta ise orta kalmaya devam eder

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,073
Üyeler
183,779
Son üye
Kyylmz03
Geri