Yardım ROG Zephyrus G16 (2024) GA605

efekaya1

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
100000
Arkadaşlar merhaba üniversiteye geçeceğim için bir laptop almam lazım
Kolay taşınabilir,şarjı uzun giden ve aynı zamanda da oyunlarda sıkıntı çıkarmayacak bir model olarak bu laptopu seçtim
Siz ne düşünüyosunuz önerir misiniz ya da bu fiyat bandında başka önerebileceğiniz bir laptop varsa önerilere açığım

https://rog.asus.com/tr/laptops/rog-zephyrus/rog-zephyrus-g16-2024-ga605/ Seçtiğim model bu işlemci olarak ryzenli olan versiyonunu seçtim intelden daha iyi diyorlar

Yt den bakın sıcaklık ve fan sesine bide eleştri kanallarına bakın yurtdışıdan türklere bakmayın beğenirseniz alırsınız ama ben bu modelde sıkıntı var diye biliyorum genede bakın isterseniz

Yt den bakın sıcaklık ve fan sesine bide eleştri kanallarına bakın yurtdışıdan türklere bakmayın beğenirseniz alırsınız ama ben bu modelde sıkıntı var diye biliyorum genede bakın isterseniz
bios güncellemeriyle çözüldü diye biliyorum sıkıntıları. Normalde mac alıcaktım fakat oyun da oynamak istedigim için bu model hoşuma gitti macbook'un oyuncu hali denildigi için

İnce laptoplar genelde ısınır bence daha kaliteli soğutmaya sahip bir cihaz bakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,511
Üyeler
184,176
Son üye
Joyce
Geri