Neler Yeni

rotring 500 mü Pentel Graphgear mi?

20yek02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
yusuf kart
Kendimi orta kalitede güzel bir kalem almak istiyorum. 100-150 tl civarında rotring ve pentel kalemlerinin fiyatları aynı acaba hangisini alsam. Siz daha önce bunlardan birisibi kullandınız mı? Ayrıca tabii ki bu fiyat aralığında başka kalemlerde önerebilirsiniz.
Mimarlık öğrencisiyim derslerde not alırken kullanacağım ve çizim yaparken de kullanacağım.
Kalemlerin linkleri burada
Rotring

Pentel

Rulep

80+ Gold
ikisinide kullandım rotring 500 daha iyi pentelin gg500 modelinde yazarken ses çıkarıyor o yüzden beğenmedim iade ettim
malzeme kalitesinde de rotring 500 daha iyi

20yek02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
yusuf kart
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikisinide kullandım rotring 500 daha iyi pentelin gg500 modelinde yazarken ses çıkarıyor o yüzden beğenmedim iade ettim
Yorumun için teşekkürler. Daha önce farklı rotring kalemler kullandığım için markaya aşinayım.

oEnesQlf

80+ Silver
Penteli bilmiyorum ama rotring 500'ü 2 3 aydır kullanıyorum daha önce kullandığım kalemler sanki kurşun kalemmiş gibi geldi sanki renodan inip Mercedese binmiş gibi oldum.
Eskiden yazı yazmayı sevmezdim ama bu kalemle yazı yazmak güzel hissettiriyor.
Ayrıca yeni amazon hesabı aç bazen 150 tl ye 50 tl indirimi felan veriyor daha ucuza gelir.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Turabi Çelik
Kendimi orta kalitede güzel bir kalem almak istiyorum. 100-150 TL civarında rotring ve pentel kalemlerinin fiyatları aynı acaba hangisini alsam. Siz daha önce bunlardan birisibi kullandınız mı? Ayrıca tabii ki bu fiyat aralığında başka kalemlerde önerebilirsiniz.
Mimarlık öğrencisiyim derslerde not alırken kullanacağım ve çizim yaparken de kullanacağım.
Rotring

Pentel
Rotring 500 der geçerim ben

20yek02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
yusuf kart
Penteli bilmiyorum ama rotring 500'ü 2 3 aydır kullanıyorum daha önce kullandığım kalemler sanki kurşun kalemmiş gibi geldi sanki renodan inip Mercedese binmiş gibi oldum.
Eskiden yazı yazmayı sevmezdim ama bu kalemle yazı yazmak güzel hissettiriyor.
Ayrıca yeni amazon hesabı aç bazen 150 TL ye 50 TL indirimi felan veriyor daha ucuza gelir.
Dün gece foruma yazarken ikisinin de fiyatı aynıydı 135 TL. Şimdi tekrar baktım ve penten sabitken Rotring 150 TL ye çıkmış 😅 Şaka gibi

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kendimi orta kalitede güzel bir kalem almak istiyorum. 100-150 TL civarında rotring ve pentel kalemlerinin fiyatları aynı acaba hangisini alsam. Siz daha önce bunlardan birisibi kullandınız mı? Ayrıca tabii ki bu fiyat aralığında başka kalemlerde önerebilirsiniz.
Rotring

Pentel
Rotring'in verdiği hissi diğer hiçbir kalemden almadım.

20yek02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
yusuf kart
Fiyatının düşeceğini zannetmiyorum. Bu kadar iyi yorumun üstüne de almak istiyorum. Fiyatı düşmez di mi 😬

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Rotring 500 asla 150tl lik bir kalem değil

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
ben tombow mono graph kullanıyorum farklı bir tarz ama memnunum 500 çok hafif geliyor 600 e bütçe yetiyorsa onu almanı öneririm

Rulep

80+ Gold
sizce Rotring 500 kaç TL olursa alınır?
Bir de bu fiyatlara önerebileceğiniz başka kalem var mı?
ülkemizde hiç bir şey parasını hak etmiyor pahalı al geç pişman olmazsın neredeyse 5 yıldır kullanıyorum(maşallah) 2019 yılında 42.5 tl almıştım bugün almazsan yarın daha pahalıya alacaksın kıy paraya uzun yıllar kullan ve hor kullandım kalemi çok düşürdüm ucu yamuldu falan kendimce düzelttim maşallahı var

20yek02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
yusuf kart
ülkemizde hiç bir şey parasını hak etmiyor pahalı al geç pişman olmazsın neredeyse 5 yıldır kullanıyorum(maşallah) 2019 yılında 42.5 TL almıştım bugün almazsan yarın daha pahalıya alacaksın kıy paraya uzun yıllar kullan ve hor kullandım kalemi çok düşürdüm ucu yamuldu falan kendimce düzelttim maşallahı var
evet yılbaşında zam gelmeden önce alayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,902
Üyeler
161,520
Son üye
4yzhen
Top Bottom