İnceleme Royal Klugde g87 inceleme

Bu arada red switch ne guzel şeymiş

Klavye geleli 2 gün oldu size şimdiki deneyimleri anlatacağım ama incelemeye başlamadan önce bazı olası sorulaarı cevaplandıralım:

Nereden Temin Edilir ?

Banggood

Kaç günde gelir ?

Türkiye'ye direk teslimi seçerseniz 5-15 iş günü arası değişiyor benim 7 iş gününde geldi

Fiyatı ne kadar ?

BGCNTYG87 kodunu girip hızlı teslimatı seçerseniz toplam 450 TL gibi bir fiyata bu klavyeyi alabilirsiniz

Başlayalım o zaman

TASARIM

Klavyenin tasarımı benim çok hoşuma gitti tam istediğim gibi küçük ve kullanışlı bir klavye ama yorumu size bırakıyorum
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

+Özellikler
Mekanik switchleri sessiz ve kolay basılıyor(red)
Klavye kolay kolay olduğu yerden kaymıyor
Küçük bir klavye(benim için artı)
Işıklandırması gayet hoş
Yazılımı mevcut
Bluetooth özelliği var ve gayet hızlı çalışıyor
Kablo ile kollanacaksanız kablo düzenlemek için kanallar da mevcut

-Özellikleri
Ingilizce olması(benim için değil :D)
Tuşların içinin aydınlatması daha iyi olabilirmiş sanki
Yazılım biraz yetersiz geldi bana

Klavyyenin fiyatına göre f/p olduğunu düşünüyorum saydıklarım dışında neredeyse hiç eksisi yok, keyifli günler dilerim !
Eline sağlık güzel inceleme olmuş.
Sesini de bırakırsan güzel olur.

Güzel olmuş.

İyi inceleme elinize sağlık, afiyet olsun falan filan işte.

1 iş günü ne kadar oluyor?

Hoc

Hocam bir sorunuz vs. var mı?
Sorduğunuz için teşekkür ederim. Ben Gamakay MK61 satın almayı tercih ettiğim için, herhangi bir sorum yok diyebiliriz. Ama siz yine de şuanda uzun kullanım deneyimlerinizi paylaşırsanız (Bir problem oluştu mu, kullanımı rahat mı, tuşların aralık mesafesi iyi mi vs.) alacak arkadaşların işine yarayabilir.

hocam klavyeyi kullanıyor musun hala ufak bir kullanıcı deneyimi paylaşsan almayı duşnüyorum da
Evet hocam hala kullaniyorum, herhangi bir sorunuz varsa cevaplayabilirim. Klavyeyi konuyu actigim zamandan beri kullaniyorum, su ana kadar ne bir tus basmama sorunu ne de takilma sorunu yasadim fakat daha once hic Ingilizce klavye kullanmadiysaniz sorun olabilir.

Geri