Neler Yeni

Çözüldü✓ RSR TEKNOLOJİSI HAKKINDA

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Muhammed nuh
Merhabalar benim rsr teknolojisi hakkında birkaç sorum olucaktı. öncelikle rsr teknolijisi neden önemsenmiyor? bana sorarsanız rsr teknolojisi amd yi rakiplerine göre 1 - 0 önde başlatıyor fakat nedense bu teknolojinin hakkının verilmediğini düşunuyorum. bildigim kadarıya goruntu kaybıda cok yasatmıyor ve fps i %30 %40 oranda artırıyor siz bu konu hakkında ne düşünuyorsunuz.

kırmızışarapp

80+ Silver
Merhabalar benim rsr teknolojisi hakkında birkaç sorum olucaktı. öncelikle rsr teknolijisi neden önemsenmiyor? bana sorarsanız rsr teknolojisi amd yi rakiplerine göre 1 - 0 önde başlatıyor fakat nedense bu teknolojinin hakkının verilmediğini düşunuyorum. bildigim kadarıya goruntu kaybıda cok yasatmıyor ve fps i %30 %40 oranda artırıyor siz bu konu hakkında ne düşünuyorsunuz.
Birçok kez RX 6500XT'de kullandım. Gayet fark görebiliyordum ben valla 1080p monitörde. Pek fps oranıda arttırmıyordu bende. Bazı oyunlar desteklemesine rağmen açılmıyordu. Garip garip bir şeydi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hee bu arada şuan rtx 2060 var. DLSS denedim ve bence daha iyi ya. FSR'a göre daha iyi kesinlikle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,925
Üyeler
164,582
Son üye
ShadowReal
Top Bottom