Neler Yeni

RTÜK'ten Kanallara Yangın Yasağı!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Verdiğin sitenin yazısını okudum, üstte yazan şeylerin altta sadece iddia olduğu yazıyor.

Haber sitelerinin ilgi çekmek için yazdığı sahte başlığı alıp haber diye yapıştırmışsın, "haberin içeriğini okumayı düşünmüş müsündür?" sorusu ayrı mevzu zaten.

Site haberi kırpıp kırpıp sen gibilerinin/malum kitlenin saçmalaması için hazır hale getirmiş.

Hayır arama yapınca ilk çıkan haber, verdiğin site bile değil, koydugun haberi seçerek/bilerek koymuşsun.

Komik olan, bu site gibi muhalif olan diğer sitelerin hiçbirinde böyle bir haber yazmıyor.
İnanmak sana kalmış ama gerçekten random seçtim.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Türkiye, 28 Temmuz 2021 tarihinde Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayarak Muğla, Denizli, Uşak gibi diğer illere de yayılan yangın mücadelesini 7 gündür sürdürüyor.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyesi İlhan Taşcı, 7 gündür sürdürülen bu mücadelenin televizyon kanallarında gösterilmesine RTÜK tarafından engel getirildiğini duyurdu.

Alıntıyı görüntüle
Kaynak?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Screenshot_20210803-220646_Opera.jpg

majorw0w

80+ Silver
Verdiğin sitenin yazısını okudum, üstte yazan şeylerin altta sadece iddia olduğu yazıyor.

Haber sitelerinin ilgi çekmek için yazdığı sahte başlığı alıp haber diye yapıştırmışsın, "haberin içeriğini okumayı düşünmüş müsündür?" sorusu ayrı mevzu zaten.

Site haberi kırpıp kırpıp sen gibilerinin/malum kitlenin saçmalaması için hazır hale getirmiş.

Hayır arama yapınca ilk çıkan haber, verdiğin site bile değil. Koydugun haberi seçerek/bilerek koymuşsun.

Komik olan, bu site gibi muhalif olan diğer sitelerin hiçbirinde böyle bir haber yazmıyor.
Haberi kırpmış kopyala yapıştır yapmış takılma :D Forumdaki tek amacı siyaset yapmak başka bir derdi yok. İçerik olarak

"RTÜK, orman yangınlarına ilişkin yayınlarda 'sosyal medya üzerinden asılsız haberlere yer verilmemesi gerektiğini', aksi durumun çeşitli yaptırımları doğuracağını söyledi."

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Haberi kırpmış kopyala yapıştır yapmış takılma :D Forumdaki tek amacı siyaset yapmak başka bir derdi yok. İçerik olarak

"RTÜK, orman yangınlarına ilişkin yayınlarda 'sosyal medya üzerinden asılsız haberlere yer verilmemesi gerektiğini', aksi durumun çeşitli yaptırımları doğuracağını söyledi."
Sabır sabır. 🤦‍♂️
Hani haberin hepsini yazsam ilgi çekmez hani.

Alıntı:
RTÜK, "130 farklı noktada çıkan yangınlar acil müdahale ekipleri tarafından başarıyla söndürülmüşken buraları hiç görmeksizin sadece yanan alanların ısrarla ekranlara taşınması, kaos havası beklentisinde olan çevrelerin istediği yönde bir yayıncılıktır" ifadelerini kullandı.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle düşünmek istiyorum.
İnsanların psikolojileri bozuluyor böyle şeyler izledikçe ama gine de gösterilmeli ki insanlar bunun farkında olmalı.
Bu arada bir şey olmaz herkes internetten alıyor zaten haberi.
Haberi kopyalayıp konu açıyorum kendi fikrimi bile belirtmeden gene geliyor iki tip laf atıyor sabır.

BIGGZ

80+ Bronze
Şöyle düşünmek istiyorum.
İnsanların psikolojileri bozuluyor böyle şeyler izledikçe ama gine de gösterilmeli ki insanlar bunun farkında olmalı.
Bu arada bir şey olmaz herkes internetten alıyor zaten haberi.
Zaten herhangi bir yasak yok ortada.
Yalan/kışkırtıcı haber yapana ceza veririz demiş adamlar.

Evirip çevirip yasak var demeye getirmişler.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sabır sabır. 🤦‍♂️

Alıntı:
RTÜK, "130 farklı noktada çıkan yangınlar acil müdahale ekipleri tarafından başarıyla söndürülmüşken buraları hiç görmeksizin sadece yanan alanların ısrarla ekranlara taşınması, kaos havası beklentisinde olan çevrelerin istediği yönde bir yayıncılıktır" ifadelerini kullandı.

Haberi kopyalayıp konu açıyorum kendi fikrimi bile belirtmeden gene geliyor iki tip laf atıyor sabır.
Laf atmadım ki.
Sadece fikrimi belirttim yanlış bir karar olduğunu eğer bana atıp tuttuğumu söylüyorsanız size artık engel basıcam yeter ya.
Ben fikrimi sunsam hemen Atıp tutucu rte destekçisi oluyorum bu benim fikrim ve burada saygım var fikrimdir bu benim sorununuz nedir eğer bunu bana demiyorsanız dediğinizm esaj hangisi ben de okuyup bakmak isterim.

majorw0w

80+ Silver
Sabır sabır. 🤦‍♂️

Alıntı:

Yalan haberlere ceza veririz diyor :) Sabah akşam forumdasın sürekli böyle paylaşım yapıyorsun. Merak ediyorum ileride ülkeye ne gibi faydan dokunacak ? İnşallah dokunur.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Zaten herhangi bir yasak yok ortada.
Yalan/kışkırtıcı haber yapana ceza veririz demiş adamlar.

Evirip çevirip yasak var demeye getirmişler.
Bu iyi bir karar .
Yalan haberler şuan olmaması gerekir .

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Laf atmadım ki.
Sadece fikrimi belirttim yanlış bir karar olduğunu eğer bana atıp tuttuğumu söylüyorsanız size artık engel basıcam yeter ya.
Ben fikrimi sunsam hemen Atıp tutucu rte destekçisi oluyorum bu benim fikrim ve burada saygım var fikrimdir bu benim sorununuz nedir eğer bunu bana demiyorsanız dediğinizm esaj hangisi ben de okuyup bakmak isisterim.
Sana demedim kanks.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,527
Üyeler
161,079
Son üye
haidar_55