RTX 2060 4500 TL iade etsem mi?

kanka corona nın sezon finali bitiyor simdi gene yükselişe geçiyor malum gene eve kapanmalar başlıcak felan filan derken gene pahalanır piyasa bana göre

aslında 2-3 ay mining yapsam o açığı kapatabilirimde. Ayrıca kart güzel 1080p ultra dlss felan cyberpunk 80-90 fps oynatıyor

bilemiyorum ki knk yav amazonda geldiği gibi satılıyor kartlar. Piyasaya ne zaman yansır bilemiyorum.
hocam kal bence o kadar da ağır değil edeceğin zarar (o da fiyatlar düşerse) zor bulabilirsin sonra

hocam kal bence o kadar da ağır değil edeceğin zarar (o da fiyatlar düşerse) zor bulabilirsin sonra
Knk zararım tabi yok. 4100 Sattıgım 2 model düşük karttan ,400 TL farkla 4500 e 2 model üste geçmiş oluyorum. Üstüne kart ve benim emeklerim sayesinde 300 TL lik ssd de kazandım Donanım arşivinden. Bu duruma göre 100 TL farkla 1660Sten 2060 a geçmiş oluyorum.

İade et ,kurtul politikasını izleyin hocam.
1k daha koyup düşürürsün bir tane 3060.

İade et ,kurtul politikasını izleyin hocam.
1k daha koyup düşürürsün bir tane 3060.
1 k koyamaycak gibiyim knk. Yine 3060 ın düşerse tabi 4500-5 e düşmesini beklemek durumunda kalıcam. 1 diş implantı yaptıracağım daha 2500 TL o yüzden ekran kartına ekstra eklicek para yok maalesef. Maks bütçesi 5.

1 k koyamaycak gibiyim knk. Yine 3060 ın düşerse tabi 4500-5 e düşmesini beklemek durumunda kalıcam. 1 diş implantı yaptıracağım daha 2500 TL o yüzden ekran kartına ekstra eklicek para yok maalesef. Maks bütçesi 5.
Birkaç tane daha kaliteli inceleme yazıp DA'dan hediye düşürsün hocam sen :)
Bu tarz bir inceleme daha yaptın mı bu iş tamamdır.

Şaka bir yana ben saglam piyasa takibi yaparım şunu söyleyeyim 2.elde ortalık 2060 kaynıyor 4k ya bile zar zor gidiyor .Bakma sen yazılan fiyatlara,o fiyatlardan kart satılmıyor piyasa baya durgun anlayacağın. Ben olsam kartı iade ederdim ,illa RTX 2060 düşünüyorsan 2.elde düşürürsün diye tahmin ediyorum .

500 TL'de yanına kâr kalır.Ha birde SSD vardı : ))

Birkaç tane daha kaliteli inceleme yazıp DA'dan hediye düşürsün hocam sen :)
Bu tarz bir inceleme daha yaptın mı bu iş tamamdır.

Şaka bir yana ben saglam piyasa takibi yaparım şunu söyleyeyim 2.elde ortalık 2060 kaynıyor 4k ya bile zar zor gidiyor .Bakma sen yazılan fiyatlara,o fiyatlardan kart satılmıyor piyasa baya durgun anlayacağın. Ben olsam kartı iade ederdim ,illa RTX 2060 düşünüyorsan 2.elde düşürürsün diye tahmin ediyorum .

500 TL'de yanına kâr kalır.Ha birde SSD vardı : ))
Yarın vereyim kargoya o zaman. Araya bayram girmişti inşallah 14 gün bitmemiştir. :) Belki iade ederim diye ekran kartı üstündeki jelatini bile çıkarmamıştım. :D

Yarın vereyim kargoya o zaman. Araya bayram girmişti inşallah 14 gün bitmemiştir. :) Belki iade ederim diye ekran kartı üstündeki jelatini bile çıkarmamıştım. :D
Eline ulaştıktan sonraki 14 günde geçerli oluyor iade meselesi .Jelatini çıkarmaman çok iyi olmuş bir de kutuyu yollamadan önce hasarsız olduğuna dair fotoğraflar çek firma cıllamasın .

Bile bile paketi yırtıp iade reddi yapıyorlar bazı firmalar hele de sen Boşş Bilişim'den aldigin için aman diyeyim dikkat et :)

Eline ulaştıktan sonraki 14 günde geçerli oluyor iade meselesi .Jelatini çıkarmaman çok iyi olmuş bir de kutuyu yollamadan önce hasarsız olduğuna dair fotoğraflar çek firma cıllamasın .

Bile bile paketi yırtıp iade reddi yapıyorlar bazı firmalar hele de sen Boşş Bilişim'den aldigin için aman diyeyim dikkat et :)
Düşündüm onları 15 dk boyunca titizlikle paketi yapıp , güzelce sardım sarmaladım videodayken evirdim çevirdim bakın jelatinli, aynı şekil faturalı, yırtıksız kutulu sağlam şekilde koyuyorum vs. yaptım. Hazır paket şuan :d
Hazır ekran kartını alıp kutu boştu felan derler belli olmaz :d

Düşündüm onları 15 dk boyunca titizlikle paketi yapıp , güzelce sardım sarmaladım videodayken evirdim çevirdim bakın jelatinli, aynı şekil faturalı, yırtıksız kutulu sağlam şekilde koyuyorum vs. yaptım. Hazır paket şuan :d
Hazır ekran kartını alıp kutu boştu felan derler belli olmaz :d
Önlemleri sağlam almışsın, titiz iş :D
Hadi bakalım iade olursa etiket at sana daha iyi bir kart bulmaya çalışırız.

Önlemleri sağlam almışsın, titiz iş :D
Hadi bakalım iade olursa etiket at sana daha iyi bir kart bulmaya çalışırız.
İncelemede gördüğün üzere , ayrıntıci ve titiz biriyim :)

İnşallah bakalım. Bugün kargo elime ulastiktan sonraki 14. Gün ama araya bayram girmisti. Yarın kargoya vericem. İade olursa elimde RX 550 var 700 kusure satabilirsem ek bütçe o olacak işte. 5 k ya öyle tamamlicam.

Geri