RTX 2060 OC ayarları nasıl karta zarar verir mi?

Ben de onu söyledim. Vermez.
Çok teşekkürler biraz korkuyorum da :( İlk defa böyle bir şey yapıyorum kartıma sonuçta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben oyun için sandım mining içinmiş :D
Sorun yok hocam ben evden gidince biraz harçlık çıkartsın yeter diyorum 70-75 derecede çalışması canımı sıkıyordu böyle yapınca hem 55 dereceye düştü hem de güç tüketimi 130 wattan 85 wata düştü çok şükür. Sadece yanlış bir şey yaptım mı diye sormak istedim. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben oyun için sandım mining içinmiş :D
Ben de onu söyledim. Vermez.
Hocam bir de son olarak size bir soru sormak istiyorum. Ben şimdi bu ayarları yaptım oyun oynamak istediğim zaman ayarları sıfırlasam mining yaptığım zaman ayarları bu seviyeye getirsem bunu sürekli yapmamamın, yani kısacası ayarları sürekli değiştirmemin zararı olur mu? (Bu arada Memory Clolck artırırken yavaş yavaş artırıyorum) Tekrardan teşekkürler :)

RTX 2060 OC ayarları nasıl karta zarar verir mi arkadaşlar. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kart : RTX 2060 VENTUS XS https://www.vatanbilgisayar.com/msi...-6g-gddr6-192bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html
Alıntıyı görüntüle
1635627514992.png

1650S ile bu ayarlarda sıkıntısız çalışıyor kart. Sizde bir sorun olacağını sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,092,920
Üyeler
173,743
Son üye
Hakanbomb
Geri