Dave Mustaine
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Selamlar.Ekran kartım RTX 2060 Super Ventus GP OC boşta 47 derecede çalışıyor.Çift monitör kullanıyorum.Sıcaklık değeri normal midir?
Oda sıcaklığına bağlı bu durum odanın sıcaklığını ölçecek aletin varmı değer normal bu arada.Selamlar.Ekran kartım RTX 2060 Super Ventus GP OC boşta 47 derecede çalışıyor.Çift monitör kullanıyorum.Sıcaklık değeri normal midir?
Maalesef yok.Ama 25 derecenin altında olduğunu söyleyebilirim.Oda sıcaklığına bağlı bu durum odanın sıcaklığını ölçecek aletin varmı değer normal bu arada.
Normal değer sorun yokMaalesef yok.Ama 25 derecenin altında olduğunu söyleyebilirim.
AC Odyssey girdim %100 kullanımda 70 derecelerde geziyor.Fan hızı %83. 2. monitörü takmadan önce benimki de 36-39 derece arası çalışıyordu.Aynı kart bende de var, boşta 39 derece. Boş'u geç de yükte ne alemde? Benimki 72 derece geçmedi daha.
%83 Fan hızına göre 70 derece biraz çok gibi geldi , kasan nedir ?AC Odyssey girdim %100 kullanımda 70 derecelerde geziyor.Fan hızı %83.2
Yaz oldu ondandır monitlr alakası yok ben 2 ay önceye kadar 30 lardaydı şuan boşta 50 görüyor fan çalışıyorAC Odyssey girdim %100 kullanımda 70 derecelerde geziyor.Fan hızı %83.2. monitörü takmadan önce benimki de 36-39 derece arası çalışıyordu.
Cooler Master Masterbox MB511%83 Fan hızına göre 70 derece biraz çok gibi geldi , kasan nedir ?
2. monitörü takınca bir anda artış yaşadım.Ondan öyle dedim.Yaz oldu ondandır monitlr alakası yok ben 2 ay önceye kadar 30 lardaydı şuan boşta 50 görüyor fan çalışıyor
iyice psikopatlaşmayalım arkadaşlar normal değerler bunlar sakin olalım (daha fazla detay istersen kasa soğutman kötü derim)Oda sıcaklığına bağlı bu durum odanın sıcaklığını ölçecek aletin varmı değer normal bu arada.
Vader. Gerçek Vader mısın? Hani imanlı olan.Selamlar.Ekran kartım RTX 2060 Super Ventus GP OC boşta 47 derecede çalışıyor.Çift monitör kullanıyorum.Sıcaklık değeri normal midir?
Öyleyiz Elhamdülillah.Vader. Gerçek Vader mısın? Hani imanlı olan.
Sen de mi ban yedin ?Öyleyiz Elhamdülillah.