Soğutması fln çok dikkatimi çekti o yüzdenneden rog strix
7k 8k arasiBütçeniz ne kadar ?
rog strix olmasa hazır sistem önerecektimSoğutması fln çok dikkatimi çekti o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:
7k 8k arasi
Öner kanka sorun değil olsa güzle olur dedim rtx 2060 2060 dir sonuçtarog strix olmasa hazır sistem önerecektim
Sharkoon güvenilir mi?
eh işte eski corsair psu ile aynı iç yapıya sahip ama abdullah abi sisteminde kullanmıştı riskli düzeyde bir psu belli olmazSharkoon güvenilir mi?
Hmmmmm rog strix olmasa onericektim dediğinizi atarmisiniz ?eh işte eski corsair psu ile aynı iç yapıya sahip ama abdullah abi sisteminde kullanmıştı riskli düzeyde bir psu belli olmaz
yerinizde olsam alırdım sonra psuyu satıp başka alırım eğer render yapmıyorsanız https://www.gaming.gen.tr/urun/1612...060-6gb-16gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/
bu sistem daha mantıklı
fiyatları aynıymış bu daha mantıklıHmmmmm rog strix olmasa onericektim dediğinizi atarmisiniz ?
Peki site güvenilir mi ve kasa performansı nasıl hava akışı konusundafiyatları aynıymış bu daha mantık
site güvenilir ama kasa hakkında bir fikrim yok yeni konu açsan daha iyi olacaktırPeki site güvenilir mi ve kasa performansı nasıl hava akışı konusunda