Sadeceogrenmekistiyorum
80+ Gold
Rtx 2080 ti için 500W psu yeterli mi
AMD RYZEN 9 3950x ile kullanılacaktır
AMD RYZEN 9 3950x ile kullanılacaktır
hayır odan yanar 650 yap
Güç kaynağı fazla ısınır demek istedi galiba oPSU W az geliyor diye PSU yanmaz, PSU yeterli gücü sağlayamadığı için parçalara gerekli olan güç gitmez ve PC kapanır.
Yük bindirmeyen oyunlardan bahsediyor olabilir. Mesela bende RX 570 var, tam yükte olmasına rağmen bazen 120W civarı bazen ise 160W a kadar çekebiliyor. Aynı şeyler onlar için de geçerli. Ama bunu göz önünde bulundursak bile yine de dediği şey saçma.Buradaki arkadaş ne demek istemiş o zaman
Alıntıyı görüntüle
Kullandığım sistem RX 5700 ve Ryzen 5 3600 bile 450-600W arası güç tüketiyor. Oradan hesap et.Buradaki arkadaş ne demek istemiş o zaman
Alıntıyı görüntüle
Ben de karşılık olarak 500W un yetmeyeceğini ve sıvı soğutma işte overclock gibi durumlar da yetmeyeceğini söyledim, 700W ve üstü daha iyi olur dedim bunun deme amacım ise psu daha az ısınır ve overclock gibi durumlar da sıkıntı olur dedim bana da cahil dedilerYük bindirmeyen oyunlardan bahsediyor olabilir. Mesela bende RX 570 var, tam yükte olmasına rağmen bazen 120W civarı bazen ise 160W a kadar çekebiliyor. Aynı şeyler onlar için de geçerli. Ama bunu göz önünde bulundursak bile yine de dediği şey saçma.