Eyvallah hocam cevabın içinİşlemci biraz yüksek kalır bence hocam şimdilik
Hocam öncelikle haklısın seneye rtx 5000 serisinin lansmanı çıkacak diyorlar ama ben ekran kartında bilerek düşük kaldım zamanla yükseltmeyi düşünüyorum.Yapmaz. Seneye toplayacaksan neden böyle bir sistem alacaksın? Teknoloji gelişiyor o zaman düşünürsün.
Anakart yoksa i9 14900k almanı önermem. AM5 anakart ve işlemci daha iyi olacaktır.Eyvallah hocam cevabın için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam öncelikle haklısın seneye rtx 5000 serisinin lansmanı çıkacak diyorlar ama ben ekran kartında bilerek düşük kaldım zamanla yükseltmeyi düşünüyorum.
Anakart var Asus rog Maximus z690 extreme glacial, bu konuda bayağı bir düşündüm hocam yinede önerin için sağol tabii ki amd intelden bin kat daha iyi benimkisi anakartta göz zevkine kaçtı biraz Sıvı soğutmalı bir sistem düşündüm ekran kartında zaten kendiliğinden sıvı soğutma olduğu için.Anakart yoksa i9 14900k almanı önermem. AM5 anakart ve işlemci daha iyi olacaktır.
Sıvı soğutma gerekli zaten. i9 14900k'yı hava soğutma ile soğutabileceğini sanmıyorum. Sadece oyun oynayacaksan i7 yeterli gelir. i9 daha çok iş için gerekli. Almışken en iyisi olsun diyorsan bilemem.Anakart var Asus rog Maximus z690 extreme glacial, bu konuda bayağı bir düşündüm hocam yinede önerin için sağol tabii ki amd intelden bin kat daha iyi benimkisi anakartta göz zevkine kaçtı biraz Sıvı soğutmalı bir sistem düşündüm ekran kartında zaten kendiliğinden sıvı soğutma olduğu için.
sen seneyede alamassın bu sıstemı bosuna ugrasma..Öncelikle Merhabalar sorum seneye toplayacağım bilgisayar ile ilgili. Intel i9 14900k ile Asus rog matrix RTX 2080 ti ekran kartı dar boğaz yaparmıdır?