Kazmaya basladım kanka sağol yinedeKonuya ekran görüntüsü eklerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.
Winrar dosyasına sağ tıklayıp klasöre çıkart diyin, sonrasında içinden çıkan .exe uzantılı dosyayı basit bir şekilde kurun.
Kanka birsey sorucam bu ethermine.org da şuan 5.70 dolarım var bu 14 gün sonra bana eth olarak mı gelicek dolar olarak mıKonuya ekran görüntüsü eklerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.
Winrar dosyasına sağ tıklayıp klasöre çıkart diyin, sonrasında içinden çıkan .exe uzantılı dosyayı basit bir şekilde kurun.
ödemeler eth olarak ödenir, ben nicehash kullanıyorum bana btc olarak geliyor.Kanka birsey sorucam bu ethermine.org da şuan 5.70 dolarım var bu 14 gün sonra bana eth olarak mı gelicek dolar olarak mı
Nicehash ile binance pool arasında kazaç varkı varmı bende rx5600xt varödemeler eth olarak ödenir, ben nicehash kullanıyorum bana btc olarak geliyor.
Ben hem nicehash hem binance pool'u denedim. Şu ara nicehash'de kazançlarda bi gariplik var diyebilirim.Nicehash ile binance pool arasında kazaç varkı varmı bende rx5600xt var
Nicehash benim kartta ne kadar kazandırır.Ben hem nicehash hem binance pool'u denedim. Şu ara nicehash'de kazançlarda bi gariplik var diyebilirim.
Binance pool'da rtx 3060 için ort. 1.1k TL kazanacağımı gösteriyor, nicehash ise günlük 150 TL 100 TL arasında kazandırıyor.
komisyon farkı da var tabii binance pool en az komisyon değerine sahip olsa da kazanç olarak şu an nicehash diyebilirim.
Nicehash benim kartta ne kadar kazandırır.
40MH/S alıyorum.
Yaptım günlük 26 tl diyor zaten binance poolda 40 tl kazıyorum.
az değil mi?
Ödemeler nasıl yapılıyor her gün mü?
Evet az bende de anlık sitede olarak gösterdiği kazanç miktarından daha fazla kazanıyorum dediğim gibi bir gariplik var.Yaptım günlük 26 TL diyor zaten binance poolda 40 TL kazıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
az değil mi?
Ne kadar fark varEvet az bende de anlık sitede olarak gösterdiği kazanç miktarından daha fazla kazanıyorum dediğim gibi bir gariplik var.
Toplam günlük ne kadar kazanıyorsunuz hocamEvet az bende de anlık sitede olarak gösterdiği kazanç miktarından daha fazla kazanıyorum dediğim gibi bir gariplik var.
Hocam parayı çekmek için limit varmı günlük alabilirmiyiz?Evet az bende de anlık sitede olarak gösterdiği kazanç miktarından daha fazla kazanıyorum dediğim gibi bir gariplik var.
Kanka birsey sorucam ben ethermining.orgdan yapıyorum normalde trexde sürekli 42 mhs kazıyor ama sitede reported mhs güzel hep 42 ama current (anlık) mhs Bi 50 oluyor Bi 30 oluyor neden sence?Evet az bende de anlık sitede olarak gösterdiği kazanç miktarından daha fazla kazanıyorum dediğim gibi bir gariplik var.