mayklgames
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 150
- İsim
- Maykl Baradov
- Bütçe
- 05
Başta Da videosunda emeği geçenlere Abdullah abiye özellikle eline koluna sağlık reis diyerekten. Ben bu Balon kartı biraz yerden yere vurmak istiyorum kendi öz akrabasından daha fazla bu kartı savunan bi kitle vardı buralarda umarım görürde bu postu yüzü sabah akşam kıpkırmızı olurda utançtan birdaha bir fikir bildirmeden 50 kez araştırma yapar . Neyse işin özü tarafsız yargı yapacağım 5700 xt kartımı sattım çok memnundum hatta bu kartı kullanıp o wattman sarı lacivert mort siyah mavi ekran hatası almayan çok nadir kullanıcılardandım . Nvidia reisimiz yine medyaya çok güzel oynadı sağolsun 60 serisinden beklentim çok fazla değildi ama dedim ya Nvidia koca şirket adamlarda ahlak vardır medyaya oynayıp biz oyuncuları düşünüyoruz cart curt demezler ve beyler bayanlar nihayet karşınızda 2021 in balonu zoruma giden kısım sadece rtx desteğinde 2000 serisi bir karttan geride kalması FPS falan herşeyi atıyorum bi kenara sakin kafayla da yorum yapamıyorum artık çıldırmak üzereyim ki ben bu kartın mı stoku nu amazonda kaçırdım diye üzülüyordum? Bu kart resmen balon nerde o 2080ciler hele bi gelin de bişey diyin