Neler Yeni

RTX 3060 Mining Problemi / 25 Mhs Geçmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Buğrahan GÜNGÖR
Selamlar,

RTX 3060 Ekran kartını pek çok mining havuzunda denedim; fakat 25 Mhs bir türlü geçmiyor.

PCIE16x slotunda takılı, başka bir ekran kartı yok, Windows güncellemelerinin tamamı kayıt defterinden kapatıldı, HDMI to HDMI, HDMI to VGA ve HDMI Dummy ile tek tek denedim, 470.05 farklı farklı kaynaklardan edindim, DDU ile temizleyip tekrar tekrar denedim fakat bir türlü 25 Mhs üzerine geçemedi. Overclock vesair ayarlarını tastamam yapmış olmama rağmen herhangi bir düzelme olmadı.

Ekran kartı sıfır, 30 Nisan'da teslim aldım, garantili ve faturalı yani sıfır ürün.

Bir ayarı mutlaka vardır ama ben çözebilmiş değilim. Ücreti mukabilinde ya da ücretsiz artık hangisi olursa o kabulüm :) bu sorunu çözebilmem için destek sağlayacak arkadaş varsa çok sevinirim.

Anakart: MSI B450-A Pro MAX

Saygılar, kolaylıklar.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,286
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Selamlar,

RTX 3060 Ekran kartını pek çok mining havuzunda denedim; fakat 25 Mhs bir türlü geçmiyor.

PCIE16x slotunda takılı, başka bir ekran kartı yok, Windows güncellemelerinin tamamı kayıt defterinden kapatıldı, HDMI to HDMI, HDMI to VGA ve HDMI Dummy ile tek tek denedim fakat bir türlü 25 Mhs üzerine geçemedi. Overclock vesair ayarlarını tastamam yapmış olmama rağmen herhangi bir düzelme olmadı.

Ekran kartı sıfır, 30 Nisan'da teslim aldım, garantili ve faturalı yani sıfır ürün.

Bir ayarı mutlaka vardır ama ben çözebilmiş değilim. Ücreti mukabilinde ya da ücretsiz artık hangisi olursa o kabulüm :) bu sorunu çözebilmem için destek sağlayacak arkadaş varsa çok sevinirim.

Saygılar, kolaylıklar.
Buyur dostum al bunu kur.

Bunu kurup restart atarsan sorunun çözülecektir. İyi kazımlar. Ethermine havuzunu kullanmanızı öneririm.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Selamlar,

PCIE16x slotunda takılı, başka bir ekran kartı yok, Windows güncellemelerinin tamamı kayıt defterinden kapatıldı, HDMI to HDMI, HDMI to VGA ve HDMI Dummy ile tek tek denedim fakat bir türlü 25 Mhs üzerine geçemedi. Overclock vesair ayarlarını tastamam yapmış olmama rağmen herhangi bir düzelme olmadı.

Saygılar, kolaylıklar.
RTX 3060 için özel Mining driverı kurmanız gerekiyor.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Selamlar,

PCIE16x slotunda takılı, başka bir ekran kartı yok, Windows güncellemelerinin tamamı kayıt defterinden kapatıldı, HDMI to HDMI, HDMI to VGA ve HDMI Dummy ile tek tek denedim, 470.05 farklı farklı kaynaklardan edindim, DDU ile temizleyip tekrar tekrar denedim fakat bir türlü 25 Mhs üzerine geçemedi. Overclock vesair ayarlarını tastamam yapmış olmama rağmen herhangi bir düzelme olmadı.

Saygılar, kolaylıklar.
bunu birde öğrenmeden mi geldin buraya.O dediğin şey mining kilidi bir driver var onu kurman lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Buğrahan GÜNGÖR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunu birde öğrenmeden mi geldin buraya.O dediğin şey mining kilidi bir driver var onu kurman lazım
Bu muhteşem tavrınız ve yaklaşımınız için minnettarım. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buyur dostum al bunu kur.

Bunu kurup restart atarsan sorunun çözülecektir. İyi kazımlar. Ethermine havuzunu kullanmanızı öneririm.
Teşekkür ederim; her türlü kaynaktan edinip 470.05 edinip denedim olmadı maalesef.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,286
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Teşekkür ederim; her türlü kaynaktan edinip 470.05 edinip denedim olmadı maalesef.
Yani bu driver' i indirmene rağmen sorun devam mı ediyor?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

monitör kapalı mı olmadıysa

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Buğrahan GÜNGÖR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
Gpu-Z yükleyip çipsete bakın. Yeni üretilen kartlar direk kilitli olacaktı acaba sizin kart yeni üretilen mi ? Ayrıca sürekli monitor takılı olmalı veya HDMı to VGA adaptör takılı kalmalı karta. Daha fazla detay verebilirsen çözeriz konuyu

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123

geyik yapıyom be

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Buğrahan GÜNGÖR
Yani bu driver' i indirmene rağmen sorun devam mı ediyor?
Download sonrası tekrar deneyeceğim; hemen yanıt vereceğim fakat Mega'dan 2 farklı dosya indirdim şu ana kadar 4 Mayıs ve 5 Mayıs tarihlerinde o tarihlerde edindiğim sürücüler ile denediğimde maalesef sonuç değişmedi. Birazdan bu URL'deki driver ile deneyeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
İstersen Anydesk ile bağlanıp bakabilirim her şey doğrumu diye. Ben 3060 ile 49.7MH kazım yapıyorum 7/24

Ben sana atayım bendeki 3060 ile oluyor çünkü sorunsuz. Özelden mesaj bırak upload edip link paylaşırım

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,286
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Download sonrası tekrar deneyeceğim; hemen yanıt vereceğim fakat Mega'dan 2 farklı dosya indirdim şu ana kadar 4 Mayıs ve 5 Mayıs tarihlerinde o tarihlerde edindiğim sürücüler ile denediğimde maalesef sonuç değişmedi. Birazdan bu URL'deki driver ile deneyeceğim.
Sonucu beklemedeyim bu driver arkadaşımda çalışıyordu çünkü

Top Bottom