Neler Yeni

RTX 3060+Ryzen 5600x Sistem Nasıl?

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Beyler şöyle bir sistem toplamayı düşünüyorum stok sıkıntısı bitince sizce nasıl ?

Bu da monitörü

5600X yerine 5600 beklenebilir. 2TB SSD sizce de biraz abartı değil mi? O sıvı soğutma pek iyi değil. Kasa rezalet. MSI'ın bu bütçedeki monitörlerinde ghosting sorunları oldukça oluyor. Pek iyi olmamış.

cemtastan2301

80+ Gold
5600X yerine 5600 beklenebilir. 2TB SSD sizce de biraz abartı değil mi? O sıvı soğutma pek iyi değil. Kasa rezalet. MSI'ın bu bütçedeki monitörlerinde ghosting sorunları oldukça oluyor. Pek iyi olmamış.
Zaten lineturco demişti cpu olarak 5600 alıcam sdd içinde yüksek çaplı oyunlardan fazla indiricem 100gb gibi kasayıda öneriniz üzere değiştirmeyi düşünüyorum monitör olarakda bu benim için ideal gibi

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Zaten lineturco demişti cpu olarak 5600 alıcam sdd içinde yüksek çaplı oyunlardan fazla indiricem 100gb gibi kasayıda öneriniz üzere değiştirmeyi düşünüyorum monitör olarakda bu benim için ideal gibi
Yüksek çaplı oyunlar için bile toplamı 500 GB desen eğer arşivci değilseniz 1TB bile fazlasıyla yetecektir. O monitörü önermem. Onun yerine bu daha iyi olur.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Reis gta 5, ac serisinden 3 oyun, rdr 2, ve bunun gibi 15 e yakın oyun indiricem 500gb yi geçer yani
15'e yakın mı? Peki siz bilirsiniz. Tabii bitirdiğiniz oyunları silmeyi düşünmüyorsanız alabilirsiniz. Ama bana kalırsa yine fazla gelecek. Ben de öyle hesap yaptım 2 TB bana aşırı fazla geldi.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Araştırabildiğim kadarıyla güvenli bir site ve ayrı ayrı siparişte etmek istemiyorum geç gelir üstelik montajlı alıcam itopyadan
Geç gelme gibi bir durum yok. Asıl daha erken gelir. Sadece monitör'ü ayrı sipariş edeceksiniz. Bunda bir sakınca göremiyorum ben. Hem daha kaliteli bir monitör. Attığım monitörün HDR10, 400cd/m2 parlaklık gibi bu bütçede iyi denilebilecek özellikleri var.

Nachi

80+ Platinum
Bu nasıl

Önermem bu kadar yüksek bütçede bu markayı.

İşlemci

İşlemci Soğutucu

Anakart

Eğer daha büyük boyut isterseniz;

Ram

Ekran Kartı
3060 stok bekle.

SSD
1TB size rahatlıkla yeter.

Kasa

Psu

Monitör

cemtastan2301

80+ Gold
Geç gelme gibi bir durum yok. Asıl daha erken gelir. Sadece monitör'ü ayrı sipariş edeceksiniz. Bunda bir sakınca göremiyorum ben. Hem daha kaliteli bir monitör. Attığım monitörün HDR10, 400cd/m2 parlaklık gibi bu bütçede iyi denilebilecek özellikleri var.
Reis bu kadar övdüğüne göre iyidir o zaman diğerleri yerine bunu alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önermem bu kadar yüksek bütçede bu markayı.

İşlemci

İşlemci Soğutucu

Anakart

Eğer daha büyük boyut isterseniz;

Ram

Ekran Kartı
3060 stok bekle.

SSD
1TB size rahatlıkla yeter.

Kasa

Psu

Monitör