Neler Yeni

Çözüldü✓ RTX 3060 vs RX6600XT

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Tahminimce 6700 XT rahatlıkla 3-4 yıl 1080p de akıcı performanslı bir oyun deneyimi sunacaktır. FSR 2.0 ile beraber daha performanslı olacağını düşünüyorum.
Bende kesinlikle öyle düşünüyorum . Bir yandan Nvidia çekici geliyor ama bir amd denemesi de yapmak istiyorum açıkçası . Teşekkürler yorumunuz için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asrock Phantom Gaming D modeli şuan 1 adet stokta bulunuyor. Eğer firkiniz değişirse alabilirsiniz. Tabii ki karar sizindir.

8.800 e satılıyordu . Hala almak isteyen için güzel fiyat .

• Beğen
Reaksiyonlar: f0ze

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Bende kesinlikle öyle düşünüyorum . Bir yandan Nvidia çekici geliyor ama bir amd denemesi de yapmak istiyorum açıkçası . Teşekkürler yorumunuz için
Mesaj otomatik birleştirildi:

8.800 e satılıyordu . Hala almak isteyen için güzel fiyat .
Fiyat farkı fazlaysa RX 6700 XT fiyat farkı yakınsa RTX 3070 almak daha mantıklı olur. Tabii ki karar sizindir. 👍

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Fiyat farkı fazlaysa RX 6700 XT fiyat farkı yakınsa RTX 3070 almak daha mantıklı olur. Tabii ki karar sizindir. 👍
Evet güzel bir indirim yakalarsam kesinlikle alacağım . Yıl sonuna kadar kullanamayacagim mesleğimden dolayı ama tekrardan fiyatlar yükselmesinden çekiniyorum .

• Beğen
Reaksiyonlar: f0ze

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Evet güzel bir indirim yakalarsam kesinlikle alacağım . Yıl sonuna kadar kullanamayacagim mesleğimden dolayı ama tekrardan fiyatlar yükselmesinden çekiniyorum .
Bende bu yıl sonuna kadar fiyatların tekrar yükseleceğini düşünüyorum. Tabii ne olur, bilinmez. Yatırım tavsiyesi değildir.

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Bende bu yıl sonuna kadar fiyatların tekrar yükseleceğini düşünüyorum. Tabii ne olur, bilinmez. Yatırım tavsiyesi değildir.
Geçen yıl kasım - Aralık aylarında toplamayarak hata yaptım tekrardan o topa düşmek istemiyorum . Evet belki 2-3 k assagiya düşebilir ama yükseldi mi 5-6 k farklar oluşuyor . Şimdi alıp kullanamamin en kötü tarafı garantileri 7-8 ay boşa gitmiş olacak .

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Arkadaşlar size güzel haberlerim var bana salı gününden beri yardımcı olan fikir veren herkese teşekkür ederim bugün rx6600xt msi gaming x modelini almış bulunmaktayım bu süreçte bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Top Bottom