The GodFather
80+ Silver
Watmann hatası vs.Ne gibi sıkıntıları var rx6600 serisinde azalmış deniyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben alıcağım ama yani bilemiyorum.
Watmann hatası vs.Ne gibi sıkıntıları var rx6600 serisinde azalmış deniyordu.
Ben alıcağım ama yani bilemiyorum.
Eğer iki ışık hüzmesi ve DLSS için ölüp biten bir Nvidia Fanboyu değilsen 6600XTArkadaşlar çok arada kararsızım ben rx6600xt alıcaktım ama şüphe içerisindeyim 2.elde satmak istedem direk satarmıyım ve performans olarak beni hangisi tatmin eder ve rtx2060s vardı onu sattım hangisi alırsam bana etkisi daha iyi olur cevaplarınızı bekliyorum.
Watman hatası ile alakalı çok bir şey duymadım rx6600xt için benim için call pf duty warzone ve cs go iyi fps verilsin yeter.Watmann hatası vs.
Rtx 2060 s vardı bir kere dlss yada rtx açmadım.Eğer iki ışık hüzmesi ve DLSS için ölüp biten bir Nvidia Fanboyu değilsen 6600XT
Bana göre halen gereksiz.Watman hatası ile alakalı çok bir şey duymadım rx6600xt için benim için call pf duty warzone ve cs go iyi fps verilsin yeter.
Rtx 2060 s vardı bir kere dlss yada rtx açmadım.
Ben rx6600xt alıcağım yakında fsr 2.0 gelir yavaş yavaş gelişir beklerim rtx için zamanında gelişir dendi beklemdikmi.Bana göre halen gereksiz.
2 ışık hüzmesi için kaybettiğin FPS'ye deymiyor.
Dlss demeyin her oyunda yok halen.
Cs go kaç fps alırım 5 5600x artı rx6600xt düşük ayarlarda.Bana göre halen gereksiz.
2 ışık hüzmesi için kaybettiğin FPS'ye deymiyor.
Dlss demeyin her oyunda yok halen.
Dalga mı geçiyorsun canımBen rx6600xt alıcağım yakında fsr 2.0 gelir yavaş yavaş gelişir beklerim rtx için zamanında gelişir dendi beklemdikmi.
Cs go kaç fps alırım 5 5600x artı rx6600xt düşük ayarlarda.
Tamam reis ama önemli olan Kaç fps veriyor birde call of duty warzone kaç verir ortalama.Dalga mı geçiyorsun canım
3 CS : GO açarsın benim Dandik Laptop bile LOW ayarda 100-150 FPS veriyor.
Hocam 60 HZ ise monitör rahat rahat altına düşürmez 60 FPS'nin ağır oyunlarda.Tamam reis ama önemli olan Kaç fps veriyor birde call of duty warzone kaç verir ortalama.
6600XT btwArkadaşlar çok arada kararsızım ben rx6600xt alıcaktım ama şüphe içerisindeyim 2.elde satmak istedem direk satarmıyım ve performans olarak beni hangisi tatmin eder ve rtx2060s vardı onu sattım hangisi alırsam bana etkisi daha iyi olur cevaplarınızı bekliyorum.
Csde 400 üstü oynarsınız hepTamam reis ama önemli olan Kaç fps veriyor birde call of duty warzone kaç verir ortalama.
hocam kesin alıcağım ama bu aradan fırlayan rtx 3060 al diyenler varya hata var yok o var bu var diyenler kafamı karıştırıyor birde col warzone kaç fps verir 5 3600 ile.Csde 400 üstü oynarsınız hep
RTX 3060 alacağınıza RX6700XT alın indirimle.hocam kesin alıcağım ama bu aradan fırlayan rtx 3060 al diyenler varya hata var yok o var bu var diyenler kafamı karıştırıyor birde col warzone kaç fps verir 5 3600 ile.
Reis rtx 3060 almayacağım rx6600xt alıcam ama arada o hani kötü diyenler varya o biraz ürkütüyor onun dışında bir problem yok.RTX 3060 alacağınıza RX6700XT alın indirimle.