Neler Yeni

RTX 3070-3070 Tİ hazır sistem önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Cenk Sezgin
Bütçe
28.000
Arkadaşlar merhaba kısa bi süre içersinde şu sistemi almayı düşünüyorum ama aklımda bazı sorular var cevaplarsanız sevinirim.

1. Sistem 1080p'de darboğaz yapar mı yaparsa kaç oranda yapar ( Genellikle Fortnite,Ark Survival Evolded,GTA 5 tarzı oyunlar oynayacağım)

2. Sistem fiyatına göre iyi mi ekstra anakart ram yükseltmeyi düşünüyorum yükseltmeme gerek var mı

3.Aynı şekilde 28.000 TL'ye daha iyi sistem toplanabilir mi toplanabilirse yardımcı olursanız sevinirim (nvdia ekran kartı istiyorum.)

Şimdilik sorularım bu kadar forumda daha yeniyim yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Arkadaşlar merhaba kısa bi süre içersinde şu sistemi almayı düşünüyorum ama aklımda bazı sorular var cevaplarsanız sevinirim.

1. Sistem 1080p'de darboğaz yapar mı yaparsa kaç oranda yapar ( Genellikle Fortnite,Ark Survival Evolded,GTA 5 tarzı oyunlar oynayacağım)

2. Sistem fiyatına göre iyi mi ekstra anakart ram yükseltmeyi düşünüyorum yükseltmeme gerek var mı

3.Aynı şekilde 28.000 TL'ye daha iyi sistem toplanabilir mi toplanabilirse yardımcı olursanız sevinirim (nvdia ekran kartı istiyorum.)

Şimdilik sorularım bu kadar forumda daha yeniyim yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
O fiyata istersen daha iyi fiyata yoplanabilir. İstersen linkleri atabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Cenk Sezgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Mırnav şu an kendi başıma biraz zor toplarım ayrı ayrı bazı sebeplerden dolayı ama yine de zahmet olmazsa atarsan sevinirim

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan

daha iyi toplanabilir

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
3070Tİ sistemler 20K ya satıldığı düşününce bu bayağı kazık. Ayrıca neden Nvida kart yayın mı açacaksınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Cenk Sezgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha iyi toplanabilir
toplar mısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

3070Tİ sistemler 20K ya satıldığı düşününce bu bayağı kazık. Ayrıca neden Nvida kart yayın mı açacaksınız?
hayır yayın açmayacağım sadece amd ekran kartlarında çok sorun çıktığını duydum bide dlls özelliğinden dolayı nvdia istiyorum
aynı şekil daha iyi bi hazır sistem varsa linkini yollar mısınız

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,484
İsim
Hacı
Bence pahalı.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
bence güzel bir sistem arkadaşların atacakları önerileri merakla bekliyorum

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
toplar mısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır yayın açmayacağım sadece amd ekran kartlarında çok sorun çıktığını duydum bide dlls özelliğinden dolayı nvdia istiyorum
aynı şekil daha iyi bi hazır sistem varsa linkini yollar mısınız
Sorunlar eskide kaldı. Tepe model 6750XT almak varken 3070 bilemedim

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
@Mırnav şu an kendi başıma biraz zor toplarım ayrı ayrı bazı sebeplerden dolayı ama yine de zahmet olmazsa atarsan sevinirim
Bilgisayarcılar 50 TL ye toplar dert etme :

Fiyat : 27. 375

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
Öyle bir sistem toplamışlar ki akakçeden toplayınca tam 28k çıkıyor :D tek tek uğraştım sistemde 100₺ bile indirim söz konusu değil mesela o 120 lik sıvı soğutmaya 1600 lira veriyorsun yada 500gb sata ssd ye 700 lira veriyorsun, ekran kartı sadece ince hesapta var 15k olarak hesapladım akakçede 3 fanlı 3070 ler 14,5k dan başlıyor alınıp alınmayacağına sen karar ver artık :)

Top Bottom