Çözüldü✓ RTX 3070+ Laptop önerisi.

PoizDev!

80+
Reaksiyon skoru
3
Dostlar selam! Kendime dizüstü kanadında güzel bir cihaz arıyorum. Hem çalışacağım hem oyun oynayacağım.32 RAM 1 TB SSD civarlarında olursa sevinirim. İkinci ele karşı bir önyargım yok F/P 2. el bir laptop bulursanız almayı düşünebilirim. Önerilerinizi beklerim, şimdiden teşekkür ederim :)

Dostlar selam! Kendime dizüstü kanadında güzel bir cihaz arıyorum. Hem çalışacağım hem oyun oynayacağım.32 RAM 1 TB SSD civarlarında olursa sevinirim. İkinci ele karşı bir önyargım yok F/P 2. el bir laptop bulursanız almayı düşünebilirim. Önerilerinizi beklerim, şimdiden teşekkür ederim :)
Bütçe nedir

asusun bir modeli vardı adı aklıma gelmedi sıvı metal soğutmalı olan

hocam 25k altında düzgün bir şey kalmadı ki şu devirde bilgisayar almak isteyenler zaten en az 25k gözden çıkarmak zorunda.
Laptop almak yerine masaüstü sistem toplayabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam 25k altında düzgün bir şey kalmadı ki şu devirde bilgisayar almak isteyenler zaten en az 25k gözden çıkarmak zorunda.

Laptop almak yerine masaüstü sistem toplayabilirsin.
Hocam çok seyahat ederim ve gittiğim her yerde rahatça çalışmak istiyorum. İnanın bu bütçelere dizüstü almak benim de içime pek sinmez ama daha rahat olacağı için dizüstü tercih ediyorum. Malumunuz kasalar 20 kiloya kadar varıyor hatta geçiyor bile. Maalesef gittiğim her yere götüremiyorum.

Hocam çok seyahat ederim ve gittiğim her yerde rahatça çalışmak istiyorum. İnanın bu bütçelere dizüstü almak benim de içime pek sinmez ama daha rahat olacağı için dizüstü tercih ediyorum. Malumunuz kasalar 20 kiloya kadar varıyor hatta geçiyor bile. Maalesef gittiğim her yere götüremiyorum.
Laptop bende kullanmayı tercih ediyorum fakat masaüstü daha mantıklı geliyor işlemci ısınmıyor mesela ve daha yüksek performans alabiliyorsun.

Laptop bende kullanmayı tercih ediyorum fakat masaüstü daha mantıklı geliyor işlemci ısınmıyor mesela ve daha yüksek performans alabiliyorsun.
Hocam zaten daha mantıklı ki. Çok yer değiştirmesem kesinlikle düşünmeden masaüstü bir sistem tercih ederim. Fakat şu an için hem şehrimin içinde hem şehir dışında aşırı farklı konumlarda olmamı gerektiren durumlar olabiliyor. O zaman dizüstüler hayat kurtarıcı olabiliyor o yüzden şu anda bu bütçelerde bir dizüstü aramaktayım.

o zaman asus rog strix g17 msi ge raider serisi lenovo legion 7 yada lenovo legion 5

İş Amacıyla Kullanacaksan Macbook Al. Gaming laptoplarin hem şarjı çok gitmiyor hem ağırlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,161
Üyeler
187,462
Son üye
muratt829
Geri