Neler Yeni

rtx 3070 sistem alınır mı

Ozkan34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Recep
Ben bu sistemi alacaktım fakat kendim parça parça toplamak istedim biraz daha uyguna geldi ikincisi bu sistemdeki işlemci K serisi Oc desteği sunuyor fakat sistemdeki anakart Oc desteklemiyor , psu da bence bu sistemin gerisinde kalmış diğer bileşenler güzel özellikle ekran kartı iyi soğutması olan bir model tercih meselesi.

omersk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer Kızıldoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bu sistemi alacaktım fakat kendim parça parça toplamak istedim biraz daha uyguna geldi ikincisi bu sistemdeki işlemci K serisi Oc desteği sunuyor fakat sistemdeki anakart Oc desteklemiyor , psu da bence bu sistemin gerisinde kalmış diğer bileşenler güzel özellikle ekran kartı iyi soğutması olan bir model tercih meselesi.
o kadar ucuza 3070 var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Efe Demircioğlu
Sizin sisteminiz daha kaliteli , oyun amaçlı ise 5600x yapmak daha mantıklı olacaktı ikincisi sistemde soğutucu yok
indirimlerden sıvı soğutucu kovalıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin sisteminiz daha kaliteli , oyun amaçlı ise 5600x yapmak daha mantıklı olacaktı ikincisi sistemde soğutucu yok.
Bütçemi zorlayarak aldım 800 tl fark vardı zaten darboğaz yapmaz bana yeterli r7 3800x

Ozkan34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Recep
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçemi zorlayarak aldım 800 TL fark vardı zaten darboğaz yapmaz bana yeterli r7 3800x
anladım hocam hayırlı olsun oyun performansı olarak aralarında çok fark var onu söyleyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Efe Demircioğlu
anladım hocam hayırlı olsun oyun performansı olarak aralarında çok fark var onu söyleyim
2K oynayacağım oyunları yani ekran kartı daha çok yüke binecek o yüzden çok acayip fark olacağını sanmıyorum

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
2K oynayacağım oyunları yani ekran kartı daha çok yüke binecek o yüzden çok acayip fark olacağını sanmıyorum
Anlatmak istediği fark, işlemcinin mimari yapısından kaynaklanan durum. Yoksa zamanına göre 3800X gayet güçlü bir işlemci ancak 2K da oynasanız bile 5600X gibi 6 çekirdekli bir işlemci 8 çekirdekli 3800X'den daha güzel sonuçlar verecektir. Hayırlısı olsun, tadını çıkarın :)

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,982
İsim
göksel yurtcan
alınır güzel fiyat

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Efe Demircioğlu
Anlatmak istediği fark, işlemcinin mimari yapısından kaynaklanan durum. Yoksa zamanına göre 3800X gayet güçlü bir işlemci ancak 2K da oynasanız bile 5600X gibi 6 çekirdekli bir işlemci 8 çekirdekli 3800X'den daha güzel sonuçlar verecektir. Hayırlısı olsun, tadını çıkarın :)
Biliyorum mimariden fps farkı yaşandığını fakat bütçem el vermedi yoksa ben de r5 5600x tercih ederdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,487
Üyeler
163,328
Son üye
doğank.
Top Bottom