RTX 3070 sistem ne kadar ETH kazar ve aylık getirisi ne olur?

berkec34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,403
işlemci 5600x + 240mm sıvı soğutma
ekran kartı: asus dual rtx 3070 OC
psu: cooler master mwe 750w 80+

Tam bilgim yok ortalama kazan ne olur. Ve bir rehber var mı nasıl yapabileceğim hakkıda. Bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden :)

işlemci 5600x + 240mm sıvı soğutma
ekran kartı: asus dual rtx 3070 OC
psu: cooler master mwe 750w 80+

Tam bilgim yok ortalama kazan ne olur. Ve bir rehber var mı nasıl yapabileceğim hakkıda. Bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden :)

o pc yi yorma işlemciyi çıkar başka pc yap bunda eth kazcaksan ne kadar kazağına bakcaksanda googleye mining calculator yaz ilk siteye tıkla oraya kaç mh/s kazcağını yazcan onu öğrenmek içinde ekran kartını googleye yazıp ethereum hashrate yaz bir de türkiye için elektrik tutarını gir ki 0.7102 tl dir

o pc yi yorma işlemciyi çıkar başka pc yap bunda eth kazcaksan ne kadar kazağına bakcaksanda googleye mining calculator yaz ilk siteye tıkla oraya kaç mh/s kazcağını yazcan onu öğrenmek içinde ekran kartını googleye yazıp ethereum hashrate yaz bir de türkiye için elektrik tutarını gir ki 0.7102 TL dir
tamamdır teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim

burda mh ları yazıyor

rx5600xt bile 44mh verirken rtx3070 nin 56mh vermesi az değil mi bu site kesin doğru mu
doğru

rx5600xt bile 44mh verirken rtx3070 nin 56mh vermesi az değil mi bu site kesin doğru mu
ortalama mh o

aylık 700 TL

yıllık 8.400 denk geliyor
7/24 açık bırakacak şekilde hesaplıyorsun herhalde ama. peki elektrık gıderını sadece ekran kartından mı hesaplıyorsun yoksa diğer pc bileşenleride ekli mi

7/24 açık bırakacak şekilde hesaplıyorsun herhalde ama. peki elektrık gıderını sadece ekran kartından mı hesaplıyorsun yoksa diğer pc bileşenleride ekli mi
dostum hesapladığım site galiba ekran kartını baz alıyor

rtx 3070 60 mh/s kazıyor ve 130w harcıyor sistemin diğer parçalarını da hesaba katıp 200w harcadığını varsayıyorum ki tüketim o civarlarda olur günlük 50tl aylık 1500tl kar bırakır sana 7/24 çalıştığını varsaydım işlemci ile de mining yapılıyor senin işlemcinde güçlü onunla da mining yaparsan +200tl işlemciden kazanırsın diye tahmin ediyorum net hesaplamadım yaparım dersen hesaplarım net rakam

rtx3070 aylık iyi kar bırakır mı. bzıları tek kartla bu işe girilmez diyor da
bakma sen onlara milyoner onlar aylık 1500tl ye değmez diyorlar gülüp geçiyorum artık :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,846
Üyeler
184,508
Son üye
Ultimate
Geri