Neler Yeni

Rtx 3070 ti GTA 5 de çok ısınıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Emre topçu
Merhabalar dün bilgisayarı falan temizledim arkadaşla GTA 5 girdik normalde Max sıcaklığım 65 idi fanlarda ona göreydi ama bı anda kasadan pat diye bir ses geldi bir anda ekran kartı oyunda bazı yerlerde 75 dereceye çıkıyor ve fan hızı da 100 oluyor ve yuseklip düşüyor sürekli acaba güç kaynağından sdolayi olabilirmi birde tek slot ram kullanıyorum

Sistem özelliklerim
Ryzen 5 5600
Corsair marka tek slot 8gb ram ddr4
Palit gamingpro rtx 3070 ti
deepcool pm850d 80+ Gold güç kaynağı

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Merhabalar dün bilgisayarı falan temizledim arkadaşla GTA 5 girdik normalde Max sıcaklığım 65 idi fanlarda ona göreydi ama bı anda kasadan pat diye bir ses geldi bir anda ekran kartı oyunda bazı yerlerde 75 dereceye çıkıyor ve fan hızı da 100 oluyor ve yuseklip düşüyor sürekli acaba güç kaynağından sdolayi olabilirmi birde tek slot ram kullanıyorum

Sistem özelliklerim
Ryzen 5 5600
Corsair marka tek slot 8gb ram ddr4
Palit gamingpro rtx 3070 ti
deepcool pm850d 80+ Gold güç kaynağı
Herhangi bir OC yaptınız mı? Kasanın hava sirkülasyonunu etkileyecek bir şey var mı? Kasanız fanlı mı? PSU'nuz kaç W? Bence 850W neyse. Kartın fan hızını düşürdünüz mü? Bide bence bir tane daha 8gb ram alın 16 olsun 16 ideal şuan.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,467
İsim
Hacı
85 altı normal. Isınan bir model zaten kullandığınız kart.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Emre topçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir OC yaptınız mı? Kasanın hava sirkülasyonunu etkileyecek bir şey var mı? Kasanız fanlı mı? PSU'nuz kaç W? Bence 850W neyse. Kartın fan hızını düşürdünüz mü? Bide bence bir tane daha 8gb ram alın 16 olsun 16 ideal şuan.
her şey stok hava sirkülasyonunda sıkıntı yok bir anda oldu deepcoolun 850w 80+ Gold güç kaynağı zaten ram yükselteceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

85 altı normal. Isınan bir model zaten kullandığınız kart.
Ama normalde resident evcil 4 remake oyununda bile Max 68 dereceydi şimdi uçuyor maşallah GTA 5 de güç kaynağından çok şüpheleniyorum

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
Online oynuyor isen o sıcaklıklar normal. YouTube'dan karşılaştırma videolarına bakabilirsin ;

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Emre topçu
Online oynuyor isen o sıcaklıklar normal. YouTube'dan karşılaştırma videolarına bakabilirsin ;
Evet online oynuyorum fakat önceden hiç yoktu Max sıcaklık 65 idi dersenizki nasıl 65 ben soğuk yerde oturduğum için bir düzenek kurmuştum o şekilde bayağı bayağı ısı düşüktü şimdi de aynısını yapıyorum fakat nafile özellikle oyunda bunker dağ sahilde oluyor

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
Evet online oynuyorum fakat önceden hiç yoktu Max sıcaklık 65 idi dersenizki nasıl 65 ben soğuk yerde oturduğum için bir düzenek kurmuştum o şekilde bayağı bayağı ısı düşüktü şimdi de aynısını yapıyorum fakat nafile özellikle oyunda bunker dağ sahilde oluyor
Önceden yoktu dediğin, aynı yerler ve aynı şekilde Online mı oynuyordun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Emre topçu
Önceden yoktu dediğin, aynı yerler ve aynı şekilde Online mı oynuyordun?
Evet her şey aynı şekilde oynuyordum acaba güç kaynağının içinde bir küçük bobin patladı ve sisteme gereksiz gucmu veriyor

a.234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Can
Kasanın yan kapağını açın 30 dakika oynayın eğer ekran kartı 70-72 kadar düşüyor ve fan hızı %75 geliyorsa sorun kasa içi hava akışıdır.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,573
İsim
ismail
75 dereceye ısınıyor diyor millet. Kullandığınız cihazı buzdolabı mı sanıyorsunuz? Fanları temizleyin en kötü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Emre topçu
Kasanın yan kapağını açın 30 dakika oynayın eğer ekran kartı 70-72 kadar düşüyor ve fan hızı %75 geliyorsa sorun kasa içi hava akışıdır.
Haftasonu deneyeceğim fakat bir sıkıntı gözükmüyor çünkü uzun süredir aynı şekilde falan kullanıyorum

75 dereceye ısınıyor diyor millet. Kullandığınız cihazı buzdolabı mı sanıyorsunuz? Fanları temizleyin en kötü.
Dostum buzdolabı değil fakat ben alışık olmadığım için o dereceye bana sıcak geliyor ben zaten soğuk bir yerde oturuyorum ve bir düzenek kurmuştum o şekilde aşırı güzel soğuktu nolduysa kasadan pat diye bir ses geldikten sonra oldu

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,573
İsim
ismail
Haftasonu deneyeceğim fakat bir sıkıntı gözükmüyor çünkü uzun süredir aynı şekilde falan kullanıyorum

Dostum buzdolabı değil fakat ben alışık olmadığım için o dereceye bana sıcak geliyor ben zaten soğuk bir yerde oturuyorum ve bir düzenek kurmuştum o şekilde aşırı güzel soğuktu nolduysa kasadan pat diye bir ses geldikten sonra oldu
Çok gergin bir vaktim de yazmışım bu yorumu.Kusura bakmayın.Fanlar temizse kasanın hava sirkülasyonu iyiyse yapılabilecek pek bir şey yok.Sıcaklık değerleri de güzel takmayın kafaya şimdilik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Emre topçu
Çok gergin bir vaktim de yazmışım bu yorumu.Kusura bakmayın.Fanlar temizse kasanın hava sirkülasyonu iyiyse yapılabilecek pek bir şey yok.Sıcaklık değerleri de güzel takmayın kafaya şimdilik.
Gergin olabilirsin sıkıntı yok canın sağolsun evet biliyorum sıcaklık normal fakat oyunda bazı belirli yerlerde tavan yapması aklımı karıştırıyor çünkü o ses çıkmadan önce aynı yerlerde hiç bir sıkıntı yoktu ben güç kaynagindan şüpheleniyorum fazladan alalım verirse sisteme yakar bir süre sonra

Top Bottom