Fatieh
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 6,259
AAAA bunun yüksek çözünürlük olanını yapmışlar hep bunu kullanırdım
AAAA bunun yüksek çözünürlük olanını yapmışlar hep bunu kullanırdım
yani buraya yazınca siz orada mı yayınlıyorsunuz yanlış mı anlamışımBu kategorinin olayı o zaten.
Hayıryani buraya yazınca siz orada mı yayınlıyorsunuz yanlış mı anlamışım
çaktırmayın mehmet abide 4gb kullanıyorOna LOL bile kuramazsın![]()
3090 yeni olunca resim de yeni olsun demek istemiş arkadaş. İnceBunun HD hali varmış![]()
8 olmasın oçaktırmayın mehmet abide 4gb kullanıyor
Hayır 8 ciguli benimki...çaktırmayın mehmet abide 4gb kullanıyor
ben 4gb pulse+ kullanıyor diye biliyorum bu arada sende pes20 cs de falan oyun kapanıyormu ben amd 580 pulse 4gb kullanıyorum peste 5dk da csde bazen 1 saatte bazen 5dk da gtada bazzen 6 saatte bazen 5dk da normal kullanımda hiç kapanmıyor ne yapcam3090 yeni olunca resim de yeni olsun demek istemiş arkadaş. İnce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8 olmasın o
8 ciguliyi beslemedikten sonra farkedermiHayır 8 ciguli benimki...
5700 XT 4 GB sürümü mü çıkmışben 4gb pulse+ kullanıyor diye biliyorum bu arada sende pes20 cs de falan oyun kapanıyormu ben amd 580 pulse 4gb kullanıyorum peste 5dk da csde bazen 1 saatte bazen 5dk da gtada bazzen 6 saatte bazen 5dk da normal kullanımda hiç kapanmıyor ne yapcam
Peki ekran kartına rufus ile windows isosu kurarsak ne olurVRAM bol gelince farklı şeyler denemek istemiş anlaşılan
![]()
RTX 3090'ın VRAM'ine Crysis 3 Yükledi! | Donanim Arşivi
Nvidia'nın yeni nesil RTX 3000 serisi ekran kartları hakkında çok sayıda haberi ve incelemeyi sizlerle paylaşmıştık. Bunlar daha çok bu ekran kartlarınındonanimarsivi.com
256 MB VRAM E SAHİP EKRAN KARTIM
Mehmet abi hesabı kardeşin mi çaldı doğru söyle?5700 XT 4 GB sürümü mü çıkmış![]()