kanka illede onu almak zorunda değilsin ki git 4050ti falan al2.999 dolar nedir ya? Bırak yaşamayalım biz abi.
4050Tİ ile aynı fiyata 3060ti var ve 3060ti fiyatı 10k4050 veya 4050Ti'ın fiyatları bence çok iyi ama güçlerini bilmiyorum. 280 dolar, 2500 desek, şu bu 3500'e falan gelse çok iyi.
Telefonunu çıkar diyen dayılar gibi konuştun. 300TL ye de telefon var 10.000TL ye de.kanka illede onu almak zorunda değilsin ki git 4050ti falan al
ama kanka ülkenin durumu belli ya gidiceksin yurt dışına yada hayal kurup bekliceksinTelefonunu çıkar diyen dayılar gibi konuştun. 300TL ye de telefon var 10.000TL ye de.
Ya da akıl sağlığını kaybet Mental Çöküntüa
ama kanka ülkenin durumu belli ya gidiceksin yurt dışına yada hayal kurup bekliceksin
Bana kalırsa en büyük sıkıntıda bu ya, ülkenin hali belli diyip kenara çekilmek. Hayırlısı bakalım, umarım güzel fiyatlar ile satışa girer Türkiye'ye.a
ama kanka ülkenin durumu belli ya gidiceksin yurt dışına yada hayal kurup bekliceksin
yok kanka en az 10kBana kalırsa en büyük sıkıntıda bu ya, ülkenin hali belli diyip kenara çekilmek. Hayırlısı bakalım, umarım güzel fiyatlar ile satışa girer Türkiye'ye.
Bir hafta kuryelik yapıp ekran kartı almak mı? Çok iyi ya kahretsin.yok kanka en az 10k
lhr olur isee 7k
yurt dışına gider isen 239 brim
Daha da imkansız olma yolunda o zaman abi.iphone 13 ün de tepe cihazı bu fiyatlarda artık hep böyle fiyatlar göreceksiniz. Dün bahsettigim konular bakırın bile tavan fiyat olmasi
Bilmiyorum, bence olmamalı. Yani böyle fiyat verdiklerine göre olmayacak gibi. Çünkü 3050 çıktığı zaman laptopta fiyatını söylemişlerdi.Bence 4050 3050 gibi laptop için olcak
Bu devran hiç bir zaman dönmiycek dimi Abdullah abi? Ne bilim onlar 40.000K ya ekran kartı alsa, biz 2.999TL ye alsak falan.iphone 13 ün de tepe cihazı bu fiyatlarda artık hep böyle fiyatlar göreceksiniz. Dün bahsettigim konular bakırın bile tavan fiyat olmasi
Evet haklısınız, 36 bin TL fiyatı var. Ancak webteknonun sitesinde ise gördüğüme göre 13 mini 7000TL bandında çıkacak, 13 ise hatırladığım kadarıyla 8000 bandında çıkacak.iphone 13 ün de tepe cihazı bu fiyatlarda artık hep böyle fiyatlar göreceksiniz. Dün bahsettigim konular bakırın bile tavan fiyat olmasi