rookie27
80+ Gold
2023`te süper güç olacağız?Bu devran hiç bir zaman dönmiycek dimi Abdullah abi? Ne bilim onlar 40.000K ya ekran kartı alsa, biz 2.999TL ye alsak falan.
2023`te süper güç olacağız?Bu devran hiç bir zaman dönmiycek dimi Abdullah abi? Ne bilim onlar 40.000K ya ekran kartı alsa, biz 2.999TL ye alsak falan.
O vergisiz fiyattır baz olarak dolar cinsinden fiyatı arttiEvet haklısınız, 36 bin TL fiyatı var. Ancak webteknonun sitesinde ise gördüğüme göre 13 mini 7000TL bandında çıkacak, 13 ise hatırladığım kadarıyla 8000 bandında çıkacak.
Az kaldı, Lozan bitsin bi hele. (!)2023`te süper güç olacağız?
Tahmin etmiştim, çünkü ne hikmetse 11'den bile uygun fiyatlıydı .O vergisiz fiyattır baz olarak dolar cinsinden fiyatı artti
bence yurtdışında düşecektir ama türkiyede düşer mi bilememetkisi olmaz bence
2060 bile çok rahat 5-6 sene götürür....30 serisi neyimize yetmiyor? Abdullah abinin dediği gibi silikon israfı.
daha 1050 ti bile yokUsta daha 2060'ı alamıyoruz bunlar nasıl alınabilir?
Buna pek katılmıyorum. Teknoloji lüks olmamalı bence.30 serisi neyimize yetmiyor? Abdullah abinin dediği gibi silikon israfı.
saçma bir düşünce ama ülke ekonomisinden dolayı haklısınız30 serisi neyimize yetmiyor? Abdullah abinin dediği gibi silikon israfı.
Ülke ile alakası yok genel olarak konuşuyorum. Çok hızlı işlemci,ekran kartı falan çıkıyor 1 sene bile bi kart piyasada zor kalıyor hemen yenisi çıkıyor. RTX3090 mesela 10 sene bile çok rahat götürebilecek bir kart neyimize yetmiyor ki? Silikon israfı hele bu dönemde.saçma bir düşünce ama ülke ekonomisinden dolayı haklısınız
amerikadakiler için olay şöyleÜlke ile alakası yok genel olarak konuşuyorum. Çok hızlı işlemci,ekran kartı falan çıkıyor 1 sene bile bi kart piyasada zor kalıyor hemen yenisi çıkıyor. RTX3090 mesela 10 sene bile çok rahat götürebilecek bir kart neyimize yetmiyor ki? Silikon israfı hele bu dönemde.
mx110 ile dewamkeeeeCep yakacak! Nvidia RTX 40 ailesinin fiyat listesi sızdırıldı
Teknik özellikleri ve güç tüketim değerleriyle dikkat çeken Nvidia RTX 40 serisinin fiyat listesi sızdırıldı.shiftdelete.net
4090 = 2999 dolar türkiye şartlarında alınması zor bir kart olcak