Fhd alsan yeterliHangisini almam daha mantıklı FHD monitör alıp hzsi yüksekmi almalıyım yoksa 2k alıp 170hz ortalama bir monitörmü almalıyım.
Sistemde amd ryzen 5500 ve rtx 4060 var hikayeli oyunlarda oynuyorum metro exodus gibi fps oyunlarıda oynuyorum valorant call of duty gibi yani ikisinide oynuyorum ve ghosting olmamasınıda istiyorum sence FHDMİ alayım.rekabetçi tarzı oyunlar oynuyorsan yüksek hz'li FHD. ama hikayeli oyunlar oynuyorsan 2k tercih etmeni öneririm. ikisini de oynuyorsan ağırlıklı olarak ne oynadığına göre karar verebilirsin. FHD tercih edeceksen max. 24" , 2k tercih edeceksen minimum 27" tercih et. Sistemine de bağlı tabii
ağrlıklı olarak ne oynadığına göre değişir ama valorant harici saydıgın oyunlar için 2k daha iyi olur. valorantı da profesyonel olarak oynamıyorsan sorun teşkil etmez 2k monitörSistemde amd ryzen 5500 ve rtx 4060 var hikayeli oyunlarda oynuyorum metro exodus gibi fps oyunlarıda oynuyorum valorant call of duty gibi yani ikisinide oynuyorum ve ghosting olmamasınıda istiyorum sence FHDMİ alayım.
O zaman bu monitörü alıyorum sence mantıklımı https://www.itopya.com/msi-315-opti...dr-ready-curved-wqhd-va-gaming-monitor_u23934ağrlıklı olarak ne oynadığına göre değişir ama valorant harici saydıgın oyunlar için 2k daha iyi olur. valorantı da profesyonel olarak oynamıyorsan sorun teşkil etmez 2k monitör
monitörlere çok hakim değilim ama VA panel yerine kessssinlikle IPS panel tercih et. bi de 31.5 inch büyük gelebilir, 31.5 inchin boyutundan haberin var mı bilmiyorum ama 27" ideal bence. tabi seçim senin yine ben fikrimi söylüyorumO zaman bu monitörü alıyorum sence mantıklımı https://www.itopya.com/msi-315-opti...dr-ready-curved-wqhd-va-gaming-monitor_u23934
Benim rx 6600 xt ekran kartım ryzen 5 5600 işlemcim var bana hangi monitör önerirsin kardeşim. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. Bütçe 5 bin tlrekabetçi tarzı oyunlar oynuyorsan yüksek hz'li FHD. ama hikayeli oyunlar oynuyorsan 2k tercih etmeni öneririm. ikisini de oynuyorsan ağırlıklı olarak ne oynadığına göre karar verebilirsin. FHD tercih edeceksen max. 24" , 2k tercih edeceksen minimum 27" tercih et. Sistemine de bağlı tabii
düzeltme; sistemini başlıkta yazmışsın gözümden kaçtı. 4060 ekran kartı 1080p için daha uygun olacaktır işlemcinle darboğaz yapmayacaksa
Bunları benim için yazdıysan önerdiğin monitör nedir?o ekran kartı 2k için yeter mi emin değilim ve 1 seneye kadar 1080p kartı olur eğer ileride güncelleme durumun varsa 2k monitör al ips panel. eğer uzun bir süre o ekran kartında kalacaksan 1080p monitör tercih etmeni öneririm. yine de başka arkadaşların fikrini al istersen konu açıp yanlış yönlendirme yapmış olmayayım
İlerde sistemi yükseltme yapmacaksan 1080p yeterliBenim rx 6600 xt ekran kartım ryzen 5 5600 işlemcim var bana hangi monitör önerirsin kardeşim. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. Bütçe 5 bin TL
evet senin için yazdım da alıntılamayı unutmuşum, ben de arayıştayım 1080p bir monitör 240hzBunları benim için yazdıysan önerdiğin monitör nedir?
5 yıl boyunca yükseltme yapmam yeni aldım sistemiİlerde sistemi yükseltme yapmacaksan 1080p yeterli