Rtx 4060 sıcaklığı normal mi?

Reaksiyon skoru
15
Asus dual rtx 4060 v2 modeline sahibim. Sistemi daha yeni aldim bostayken 38-40 arası yük aktina girince max 70-72 dereceyi gördüm sizce bu sicaklikkar normal mi?

Asus dual rtx 4060 v2 modeline sahibim. Sistemi daha yeni aldim bostayken 38-40 arası yük aktina girince max 70-72 dereceyi gördüm sizce bu sicaklikkar normal mi?
gayet normal giriş seviye modeller bunlar benim msi ventus 2x 4060 aynı ısılarda

değil 3080 suprim var bende 70 üstü çıkmıyor furmarkta
Kasanin önü mesh yapida hava temiz giriyor fakat video olarak hiçkimse incelemesini yapmamış hepdi düz asus dual rtx 4060 yapmış benimki v2 model diye geçiyor ve v2 olmasina rahmen videolarda 10 derece fark var

benim gaming z trio rx 6800 boşta 45 51 derece takma fazla hayırlı olsun gayet normal değerler

Kasanin önü mesh yapida hava temiz giriyor fakat video olarak hiçkimse incelemesini yapmamış hepdi düz asus dual rtx 4060 yapmış benimki v2 model diye geçiyor ve v2 olmasina rahmen videolarda 10 derece fark var
videolarda test koşulları nasıl belli değil benim rx 6800 sözde 55 60 derece geçmiyor bir kaç kanalda ama benim ki 70 derece oyunlarda fan eğrisi yaparsam 65 onlar testlerde muhtemelen fanları köklüyor veya uzay montaj + odaları klimalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim peki arka plakrtte herhangi bi jelatin var mi ben goremedim de ama jelatinimsi bisey var gihi hissettiriyor
vardır knk genelde oluyor onu söke bilirsin sana kalmış bildiğim kadarıyla o kartın back plate plastik dursa da ısıya zararı yok metal olsa direkt sök derim bir tık daha ısına bilir jelatin duruyorken

videolarda test koşulları nasıl belli değil benim rx 6800 sözde 55 60 derece geçmiyor bir kaç kanalda ama benim ki 70 derece oyunlarda fan eğrisi yaparsam 65 onlar testlerde muhtemelen fanları köklüyor veya uzay montaj + odaları klimalı
Aradığım model yok benim ekran kartimin modeli Asus dual geforce rtx 4060 v2 diye geciyor ama v2 yazinca hiçbiri çıkmıyor

Aradığım model yok benim ekran kartimin modeli Asus dual geforce rtx 4060 v2 diye geciyor ama v2 yazinca hiçbiri çıkmıyor
başlıkta v2 diye pek belirtmiyor satıcılar detaylarda belki yazıyordur

ha video diyorsun hocam yarısı inceleme olsun diye inceliyorlar v2 olanda vardır da yazmamıştır elemanlar

başlıkta v2 diye pek belirtmiyor satıcılar detaylarda belki yazıyordur

ha video diyorsun hocam yarısı inceleme olsun diye inceliyorlar v2 olanda vardır da yazmamıştır elemanlar
Sağolun ilgilendiğiniz için ♥️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,715
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri