Neler Yeni

Rtx 4060 ti hazır sistem

ScineLy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet Enes Bucak
IMG_20240108_130043.jpg

IMG_20240108_130115.jpg

(Şu anda işte olduğum için ss'leri telefondan çektim.)

Sinerji bilgisayardan özelleştirerek bu fiyata sistem buldum. Diğer sitelerde belki ucuza gelebilir ama kasa görünümleri hoşuma gitmediği için bu sistemi seçtim. Psu olarak zaten elimde bulunan Cooler Master V650 SFX GOLD takıcam. Anakart iyi midir? kötümüdür bilmiyorum. Ram'i bilerek single kit 16 gb seçtim. İleride yükseltmek isteyince yanına bi 16 daha takarım diye. Sizce bu fiyata sistem iyi midir, alınır mı?

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil

ScineLy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet Enes Bucak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu al.
Reis bu sisteme bakmıştım. Sistemin kendisinde işlemci soğutucu yok. En ucuz hava soğutucu taktım. Bir de attığım sistemdeki samsung ssd'nin aynısını taktığımda sistem fiyatı 41.360 tl oluyor. Ayrıca kasa görünümü bence hoş gözükmüyor. Sadece Galax rtx 4070 ekran kartı için 4600 tl değermi.

Can...

80+ Platinum
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Sinerji bilgisayardan özelleştirerek bu fiyata sistem buldum. Diğer sitelerde belki ucuza gelebilir ama kasa görünümleri hoşuma gitmediği için bu sistemi seçtim. Psu olarak zaten elimde bulunan Cooler Master V650 SFX GOLD takıcam. Anakart iyi midir? kötümüdür bilmiyorum. Ram'i bilerek single kit 16 gb seçtim. İleride yükseltmek isteyince yanına bi 16 daha takarım diye. Sizce bu fiyata sistem iyi midir, alınır mı?

psu yu görünce anında alınmaz dedim :D içimden

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Reis bu sisteme bakmıştım. Sistemin kendisinde işlemci soğutucu yok. En ucuz hava soğutucu taktım. Bir de attığım sistemdeki samsung ssd'nin aynısını taktığımda sistem fiyatı 41.360 TL oluyor. Ayrıca kasa görünümü bence hoş gözükmüyor. Sadece Galax rtx 4070 ekran kartı için 4600 TL değermi.
Attığım sitemi al sonra soğutucu ve 2tb SSD al

ScineLy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet Enes Bucak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
psu yu görünce anında alınmaz dedim :D içimden
Kötü dediğiniz psu hazır kasanın içindeki ise zaten elimde bulunan Cooler Master V650 SFX GOLD'u takacağımı söylemiştim. Sistemle birlikte gelen psu yu satarım büyük ihtimalle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığım sitemi al sonra soğutucu ve 2tb SSD al
Hocam öncelikle cevabınız için teşekkürler. Tamam alayımda bi açıklama yaparsanız sevinirim. Mesela diğerine göre nesi iyi falan gibi.

Son düzenleme:

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Kötü dediğiniz psu hazır kasanın içindeki ise zaten elimde bulunan Cooler Master V650 SFX GOLD'u takacağımı söylemiştim. Sistemle birlikte gelen psu yu satarım büyük ihtimalle.

Hocam öncelikle cevabınız için teşekkürler. Tamam alayımda bi açıklama yaparsanız sevinirim. Mesela diğerine göre nesi iyi falan gibi.
4060ti ekran kartlı sisteme o kadar para verilmez. Benim attığım sistem hem 4070 hem kasa PSU iş görür. Hazır sistemi özelleştirme yapmayacaksınız. Kendiniz indirim takip edip hava soğutma ve SSD yükseltmesi yapacaksınız ki ucuza gelsin.

Can...

80+ Platinum

Yinede kötü hocam en basitinden psu örneğini verdim sadece

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

ben beğendim 4070 li sistemden daha iyi.2 tb samsung m2 si yeter

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Enes Altunışık
Yukarıda yazan arkadaşların dediğine katılıyorum. O bütçede 4070 alınır. Aşağısı kurtarmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,885
Üyeler
163,899
Son üye
capius
Top Bottom