- Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemcim darboğaz yapacağı için o kadar yükselmek istemiyorumYinede amd tercih edebilirsin driver ile birlikte tam oyun icin bi ekran karti butceyi birazdaha zorlarim dersen 7700de alabilirsin ama 7600 de cok mukemmel
işlemcim darboğaz yapacağı için o kadar yükselmek istemiyorumYinede amd tercih edebilirsin driver ile birlikte tam oyun icin bi ekran karti butceyi birazdaha zorlarim dersen 7700de alabilirsin ama 7600 de cok mukemmel
Denedigini sanmiyorum bu arkadasin amd ekran kartlariniNeden hocam
Uygun olani neyse onu tercih et dostum ben amd oneririm ben kullaniyorum uzun zamandir hic bir sık8ntı yasamadim amd taragindaişlemcim darboğaz yapacağı için o kadar yükselmek istemiyorum
Çok kararsız kaldım bendeDenedigini sanmiyorum bu arkadasin amd ekran kartlarini
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uygun olani neyse onu tercih et dostum ben amd oneririm ben kullaniyorum uzun zamandir hic bir sık8ntı yasamadim amd taraginda
Aradaki fiyat farkı verilmez.4060 daha mantıklı dlss de tabi önemli.Neden hocam
11 küsür lira 7600 XT 4060 da 10 civarından başlıyorAradaki fiyat farkı verilmez.4060 daha mantıklı dlss de tabi önemli.
Bence amd al dostum tabi karar senin araştır butcen neyi karislarsa onu tercih et ama amd baskadir benim icinÇok kararsız kaldım bende
Tecrübeleriniz için teşekkür ederim hocamUzun zaman sonra AMD'den Nvidia'a gectim rahatlik, huzur varmis. 6600XT'den 4060Ti'a gectim evet 4060Ti daha guclu de, 6600XT ile cekmedigim driver sorunu kalmadi AFMF guncellemesi geldikten sonra.
İşte aradaki fiyat farkı verilmez.4060 daha mantıklı.11 küsür lira 7600 XT 4060 da 10 civarından başlıyor
4060 a karar verdim hocam teşekkür ederim cevap veren herkeseİşte aradaki fiyat farkı verilmez.4060 daha mantıklı.