Sistem toplamak çok pahalı kankam, Hazır sistemlere yönel karlı çıkarsın.Merhaba arkadaşlar. İncehesap üzerinden bir sitem topladım arkadaşlar. Sizce nasıl uygun mudur? Önerilerinizi rica ediyorum.
PahalıMerhaba arkadaşlar. İncehesap üzerinden bir sitem topladım arkadaşlar. Sizce nasıl uygun mudur? Önerilerinizi rica ediyorum.
Parçalar kaliteli fakat tuzlu bir sistem olmuş . 52k overpriceMerhaba arkadaşlar. İncehesap üzerinden bir sitem topladım arkadaşlar. Sizce nasıl uygun mudur? Önerilerinizi rica ediyorum.
İmzamdaki sistemi şubatta kasa ile depolama hariç 26k'ya maal ettim.Parçalar kaliteli fakat tuzlu bir sistem olmuş . 52k overprice
Ventus modelinden uzak durmanı tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar. İncehesap üzerinden bir sitem topladım arkadaşlar. Sizce nasıl uygun mudur? Önerilerinizi rica ediyorum.
Gaming gen TR hazır sistemlerine bak yada youtuber kampanyaları oluyor onları yakalaman lazım, bide efsane cuma gelicek.Cevaplar için teşekkür ederim. Önerdiğiniz hazır sistemler varsa onları da söyleyebilirsiniz.