Şu şekil olsa ne dersin bro?Super V2 7000-RTX 4070TiS - Game Garaj
Super V2 7000 , Son Nesil AMD Ryzen işlemci çeşitleri, Nvidia GeForce RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı seçenekleri ve DDR5 Ram modelleri ile Super 7000 Hazır sistem Oyuncu Bilgisayarı En İyi Fiyat ve Taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!www.gamegaraj.com
Bu sistemde en ii anakart ram kombinasyonu nasıl olur arkadaşlarSuper V2 7000-RTX 4070TiS - Game Garaj
Super V2 7000 , Son Nesil AMD Ryzen işlemci çeşitleri, Nvidia GeForce RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı seçenekleri ve DDR5 Ram modelleri ile Super 7000 Hazır sistem Oyuncu Bilgisayarı En İyi Fiyat ve Taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!www.gamegaraj.com
https://www.gamegaraj.com/urun/super-v2-7000/ bu sekilde ama bütçeni aşiyor o zamanŞu şekil olsa ne dersin bro?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sistemde en ii anakart ram kombinasyonu nasıl olur arkadaşlar
Kanki foto atsana bi böyle görünmemiş tehttps://www.gamegaraj.com/urun/super-v2-7000/ bu sekilde ama bütçeni aşiyor o zaman
Gta6 Valorant Cs go Fc 25 oynatacak pc lazım bro dürüst söyleyeyim.Oyun için mi alıyorsunuz sistemi?
Selamlar 50-60 bin civarı ekran kartı rtx 4070 ti super olan sistem önerilerinizi bekliyorum ekran kartı odaklı oyunlar oynayacağım.
Ya bu çok güzel bi kasa gördüm bembeyaz nzt mi nxt mi ne aga hasta kaldım o sistem ne kadar yaShark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle
Şu kasadan satıyor mu gamegarajShark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle
Sistem çok iyi olmuş ben önerecektim ama gerek kalmadığını düşünüyorum.Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Alıntıyı görüntüle
merhaba hazır sistemlerde seçenek çok azdır beyaz bir sistem istiyor iseniz diger tüm parçaların beyaz olması gerekiyor yoksa çok çirkin bir görüntü olucaktırYa bu çok güzel bi kasa gördüm bembeyaz nzt mi nxt mi ne aga hasta kaldım o sistem ne kadar ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu kasadan satıyor mu gamegaraj
Kanki foto atsana bi böyle görünmemiş te